×
Novosti
GDJE SU ZAVRŠILE TVOJE DOBRE NAMJERE

 

Gdje si ih ostavila?

 

U karanteni, u prvoj sedmici januara, na fotelji?

 

Jer znaš, nisi u lock down-u kao u drugim zemaljama, fitness-i i druge radnje rade, ok ima još policijski sat i trebaš i dalje da vodiš računa ali u zadnje vrijeme lakše se diše, prepokret je započeo, skijaške škole rade također, pa šta ti čekaš da se vratiš u novu normalu? 

 

Jesi li se vratila u rutinu tačno takvu kakva je bila prije nego što si bila u izolaciju? Svoje dobre namjere si ostavila u karanteni, baš kao što si to učinila u januaru i prošle godine...

 

ili želiš da ovaj put bude drugačije? 

 

Znam da je teško, tražiti nešto novo, izdvojiti vrijeme, pronaći snagu da nešto učiniš unatoč umornosti i smoru koji donosi ova situacija ali pravo pitanje koje sebi moraš postaviti je:

 

- "Ko želim biti?"

- "Kako želim biti za 2 godine? A za 5?".

 

 

Jer ako je istina da je teško pokrenuti nešto novo, tako je istina da smo ovdje da ti poželimo dobrodošlicu i pomognemo, da stvorimo idealnu i udobnu atmosferu i da te pratimo korak po korak, a da te ne ostavimo samu na novom putu ka dobrobiti. 

 

 

Ako nemaš vremena, nema problema jer smo stvorile program koji ti omogućuju da se aktiviraš i osjećaš dobro već za samo 30 minuta dva puta sedmično, u bilo koje doba dana, cijeli dan svaki dan, gdje god se nalazili.

 

 

Ako si umorna, rješenje nije baciti se na fotelju, već učiniti nešto za sebe, što će te probuditi i učiniti da se osjećaš bolje.

 

 

Probaj, zašto da ne? 

 

Počni sada, danas, nema veze što je utorak, izađi u šetnju i reci nam kako se osjećaš nakon toga? 

 

Zašto ne bi sebi uvela dva ovakva trenutka tokom sedmice?

 

Hajde, počni sada, iznenadi sebe koja stalno planiraš fizičku aktivnost u martu ili prije odlaska na odmor, na vrat na nos, taman da učiš kako nastaviti da se brineš o sebi i toku Ramazana i na godišnjem odmoru, nemoj dalje odgađati, počni, napiši nam i napravit ćemo tvoj plan dobrobiti zajedno.

 

 

Da, da kažemo baš tebi koja nas već neko vrijeme pratiš samo na socijalnim mrežama! 

 

 

Došlo je vrijeme da učiniš prvi korak.

 

 

Odluči sebi pružiti ovu divnu priliku da se trgneš iz sadašnje situacije i da stvoriš sebi najbolju budućnost, ako imaš drugaricu ili poznanicu koja već dolazi kod nas znaj da možeš biti naša i njena gošća za probni period u kojem ćeš moći sebe testirati i da pokušamo zajedno.

 

Nazovi ili pošalji poruku na viber br. 060 355 61 60 i zatraži termin za svoj prvi sastanak, da se upoznamo i da malo popričamo o tebi i tvojim nelagodama.

Spremne smo započeti novu sezonu, ponovo na pametan način , u potpunoj sigurnosti, ali izbor je tvoj te zato možeš zakazati svoj prvi razgovor u klubu na link ispod:

 

Ali možeš krenuti i od kuće, priključi se našoj zatvorenoj grupi ŽENA U FORMI sa našim PILULAMA DOBROBITI, 5 min. fizička aktivnosti koja ti život može promjeniti, čitajući članke i savjete koje redovno objavljujemo na link ispod:

 


Ukoliko koristiš lažni profil iz želje da sačuvaš privatnost, odgovori na pitanja koja su postavljena da bi ušla u grupu, jer prihvatamo samo realne žene.

ili ako planiraš da pratiš samo online časove sad za sad dok se ne smiri situacija, danas je moguće uz našu VITKA I ZATEGNUTA na FB grupi.

Možemo zakazati telefonski sastanak kako bi stvorile najbolji put kretanja za tebe. 

Piši nam da ugovorimo sastanak, možeš to učiniti telefonom tako što ćeš nam poslati poruku na viber br. 060 355 61 60 i zakaži sastanak za Online razgovor pišući

 

1. IME PREZIME

 

2. PIŠI:

a) ŽELIM ZAKAZATI ONLINE KONSULTACIJE

 

Živi najbolje što možeš 

 

Čekamo te!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost