×
Novosti
ŠTA JE TVOJ IZGOVOR SADA

 

Nova godina ako nisi primjetila je odavno počela, djeca su krenula u školu također, dječije sportske aktivnosti su nastavljene, pri kraju smo februara, a sada koji izgovor opet moraš da odgodiš? 


Ramazan koji će krenuti za dva mjeseca?

Izvini biti ćemo iskrene: Jel to stvarno ne primjetiš kako sama sebe vučeš za nos i stavljaš glavu pod pjesak da ne vidiš šta ti se dešava.

Plus...

Jer činilo nam se da si u decembru rekla da bi u januaru počela raditi nešto za sebe, malo pokreta, jer znaš da je to dobro za tebe, jer želiš izgubiti kilograme koje si nabacila prošle godine između smart workinga, izolacije i ljeta, jer si puna boli i menopauza je pred vratima, jer znaš da bi posvećivanje vremena samoj sebi bilo jako dobro za tebe, a kad na sat vremena ne bi razmišljali ni o čemu, stvarno bi ti pomoglo. 


A kamo su nestala sva ta razmatranja?


Već si bila tada napravila plan, sigurne smo, šta se promijenilo?


Pazi da ne napraviš kao prošle godine, da ako te uhvati rutina i svakodnevne obveze, uđeš u taj vrtlog iz kojeg više ne možeš izaći, gdje trčiš cijeli dan kako bi udovoljili i brinuli o svima osim o sebi.


Pa stani i sad kad se približi vikend planiraš svoju sljedeću sedmicu, kako?


Opet će proći ponedjeljak i nisi ništa promjenila niti napravila jer ne razmišljaš u pravom pravacu. 


 To se može, ti to možeš i mi ćemo ti u tome pomoći. 


Znamo savršeno sve tvoje zahtjeve:


 želiš učiniti nešto za šta ti treba malo vremena

 da to nije teško jer već dugo nisi ništa poduzela

 da je učinkovit

 ne želiš raditi u sali za utege jer ti je dosadno

 voliš grupne časove, ali imaš poseban raspored

 ne želiš biti vezana uz fiksne sate, ali treba ti maksimalna fleksibilnost


...Jesmo li upravu???? 


Znamo, jer već dugi niz godina pomažemo stotinama žena svake godine i zadovoljavamo njihove potrebe, zato smo stvorile jedinstven način rada sa programima i pakete namjenjene samo ženskim potrebama.

 

 Od Fitnessa do VITKA I ZATEGNUTA, ŽENA U FORMI itd., programi koji će ti omogućiti da se vratiš u formu i za 30 minuta dva puta sedmično, fitness programi i grupni časovi su zabavni i jednostavni, broj žena je ograničen te zato ćeš uvijek imati odgovarajuće mjesto i moći ćeš da vježbaš u potpuno sigurnom, ambijentu i okruženju.


Kad budemo zajedno izradili tvoj put za dobrobit znaj da ćeš 100% da se osjećaš dobro čak iako imaš 30 minuta da se možeš posvetit, mogućnost da odvajaš vrijeme u bilo koje doba dana, pružajući ti maksimalnu fleksibilnost i mogućnosti organizacije, čak i u zadnji trenutak.


Želiš li pokušati shvatiti može li ovo biti rješenje za tebe, da napokon ti može pomoći ne samo da započneš, već i da nastaviš životni put i bit istrajna?


Zakaži svoj prvi besplatni strateški razgovor na linku ispod ili direktno na messanger:


Ništa komplicirano, ali to moraš ti prva učiniti.


Naš posao započinje nakon ovog tvog prvog koraka.


Čekamo te. 


Upoznaj nas malo bolje i pridruži nam se u grupi ŽENA U FORMI, na linku ispod, i počni od PILULE DOBROBITI gdje ćeš odvajati 5 minuta za sebe, pročitaj članke i savjete u najavi.




Izbor je uvijek tvoj!  


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost