×
Novosti
UČINI PRAVU STVAR

 

Prošle sedmice smo ti pričale kako bi baš Mart uistinu trebao biti trenutak kada počneš raditi onu stvar koju si toliko dugo željela, kada se počneš posvećivati ​​sebi i razmišljati o sebi. 


Ali zašto to moraš učiniti?


Ne za nas, ne da se svidiš drugima, niti da budem mršava poput prijateljica ili u formi poput nove kolegice. 


Samo za tebe, da učiniš pravu stvar za sebe.


Budući da vrlo dobro znaš da bi vježbanje bilo dobro za tebe, svi to govore, a ne zato što mi to kažemo, to kažu ljekari, znanstvenici, tv-a stručnih časopisa itd.


  • Vježbanje je dobro za tvoje zdravlje, tjelesnu kondiciju i građu, mozak i raspoloženje.


Pa o čemu još uvijek razmišljaš? Šta se dvoumiš?


Učini ispravnu stvar i počni vježbati. 


3 jednostavne vježbe svaki dan.


Koje?


1. Sjedni i ustani sa stolice x 10 puta.


2. S bocama vode, stojeći položaj,  započni s rukama iza ramena i ispruži ruke prema gore gurajući boce iznad glave x 10 puta.


3. Na podu lezi na leđa, savijenih nogu na podu, ruke iza vrata, prvo podigni noge na 90°, a zatim podiži ramena, pritisni pupak prema podu izadržite položaj x 30 sekundi. Polako spusti prvo noge jedna po jedna,  a zatim glavu.


Ponovi ove tri vježbe dva/tri puta svaki dan. 


Ako nakon toga osjećaš se dobro i budeš htjela napredovati i nastaviti raditi na sebi, bit će nam drago da te upoznamo i kažemo ti kako dalje.


Jesi li već rezervirala svoju besplatnu stratešku konsultaciju?


Pomoći će ti da analiziraš svoju ličnu situaciju i pojasniš svoje nelagode koje bi željela da ukloniš. Moći ćeš se konsultovat sa ženom koja je većinu vlastitih problema iskusila na svojoj koži i koja je pomogla puno žena da se aktivira sa odgovarajućim mentalnim stavom. 


Ako to još nisi učinila, možeš to učiniti direkno odavde! Ili na link ispod.


Kreni da živiš najbolje što možeš uključujući kretanje i zdrav stil života. Na našoj facebook grupi ŽENA U FORMI možeš da pratiš PILULE DOBROBITI i za početak, možeš krenuti s vježbama koje možeš raditi od kuće, ali mala sugestija je da ne odustaneš od blagostanja čak i u ovom čudnom i strašnom periodu, bilo u teretani, na planinama, kod kuće. 



Kreiraj svoju najbolju budućnost na najbolji mogući način!


Čekamo te! 


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost