×
Novosti
NI JA NISAM MISLILA DA SE MOŽE URADITI


Kad čujem riječ ONLINE, naježim se, malo jer ako govorimo o snimanju, video snimanju, rezanju, lijepljenju, oh majko, tehnologija mi nije baš jača strana, ali naučile smo sve ono što nismo znale cijeli tima i ja... upotrijebile nove načine i alate da te podržavamo i učinimo ti dobro i u ovom periodu. 

Nije isto znamo jer prije svega zato što Fitness nije samo tjelesna aktivnost nego je razgovor prije i poslije časa, kafica poslije trening, tapšanje po leđima, puno veselja i smijeha sa svima, a vjerujte i za nas pomisao da nekoga treniraš, a da ga ne možeš vidjeti uživo, sigurno nije nam drago i najbolja varijanta.

Ali to nije bio valjan razlog da svi mi stojimo u mjestu.

Sviđa li ti se?

Ne.

Ali mi to radimo, zašto ne bi i ti?

Prilagodila si se promjeni svakodnevne rutine i navika u mnogim stvarima.

Danas se žene udaju s maskama, i slave sa 5-6 ljudi, moraš čekati u redu da uđeš u trgovinu i zatražiti kućnu dostavu da bi imala osjećaj da si provela drugačiju večer.

Možeš li to učiniti na bilo koji drugi način? Ne, te zato si se prilagodila.

  • Zašto se ovo ne bi odnosilo i na pokret?
  • Znaš li još jedan način treniranja trenutno?

Sada možeš koristiti aplikaciju, ima ih mnogo ili pratiti bilo koji video na YouTube-u, zar nije li ovo ONLINE trening? 

Sad zamisli ako umjesto praćenje bilo kojeg videozapisa odradila si ciljani trening koji je prilagođen tebi, za tvoje potrebe, za tvoje probleme i prije svega vodi te do cilja koji želiš postići.

Šta misliš o tome?

Vjerovatno će trebati puno vremena da se stvari vrate na svoje nekadašnje načine i kao profesionalaci moramo ti reći da nije zdrava odluka, dobar odabir odlučiti čekati. 

Najmudriji izbor koji trenutno možeš napraviti je poduzeti akciju i pronaći put koji te tjera da postigneš ono što želiš, bez obzira na modalitet, jedno ovo je pobjedničko rješenje.

Svakodnevno imamo nekoliko telefonskih sastanaka sa ženama koje su odlučile nastaviti ove sedmice da se brinu o sebe i da rješavamo bilo koje dileme za online treninge, postoje također žene koje bi započele fizičku aktivnost baš sada, po prvi puta i još ONLINE.


Ne dajemo im bilo koje video, već određeni program.

Ko to odlučuje?


Mi zajedno sa tobom, ali tek nakon što smo te saslušale.

A ako imate poteškoća na online, ne brini, razumijemo te, zajedno ćemo naći drugi način, načina kondicije nema kraja.

Ako u ovom trenutku osjećaš nelagodu, želiš nešto drugačije, konkretnije, rezerviši besplatno savjetovanje ovdje:

Otvorena ili zatvorena teretana nastavljamo sa svojom misijom: UČINITI DA ŠTO VIŠE ŽENA SE OSJEĆAJU DOBRO KROZ POKRET!

Ne iz zabave, već kako bi se osjećale bolje. 

Kreni da živiš najbolje što možeš uključujući kretanje i zdrav stil života. Na našoj facebook grupi ŽENA U FORMI možeš da pratiš PILULE DOBROBITI i za početak, možeš krenuti sa vježbama koje možeš raditi od kuće, ali mala sugestija je da ne odustaneš od blagostanja čak i u ovom čudnom i strašnom periodu, bilo u teretani, na planinama, kod kuće.

Kreiraj svoju najbolju budućnost sada!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost