×
Novosti
NE TRPI VIŠE I POKRENI SE


Zdravlje je dragocjeno, to je bogatstvo koje se mora čuvati i čija se važnost često ne razumije dok ga imamo, nego tek kad izgubimo onda postajemo svjesne toga, i upravo u ovim osjetljivim trenucima njegova vrijednost se cijeni na adekvatan način i postaje naš prioritet.

Svi smo opet "prisilno" ograničeni i zatvoreni u kući jer nemamo velike prilike za kretanje, može izgledati kao presuda ili može predstavljati priliku, možemo reagovati sa "Oh majko, kako ću" - i čupat si kosu, ili "Poboljšat ću se i pripremam se polako za " NAKON " – zasukat ću rukave i radim stvari za koje prije nisam imala vremena. 

Cijeli Tim Lifestyle Cluba i naše članice danas kao prije godinu dana žele da to vide kao priliku, žele da smatraju mogućnošću da se uključe i rade na sebi i da se unaprijede, da se hrabro suoče sa ovom situacijom da ostanu skoncentrisane i fokusirane na fizičku i mentalnu dobrobit kako bi mogle i drugima pomoći.

Ukratko da ne trpimo pasivno ovu situaciju nego aktivno i pozitivno. 

Ako je zdravlje i za tebe još uvijek dragocjeno, ako i za tebe postaje još važnije sada nego ikad da budeš zdrava, nemoj se žaliti i rondati i suditi šta država, prijateljica ili šta kaže taj ili taj političar, nego gledaj sebe šta radiš i šta bi mogla uraditi za sebe i svoje najmilije.

Šuplje u prazno ostavljaj drugima...

Zdravlje je nešto što se može postići zahvaljujući fizičkoj aktivnosti i kretanju, a može se raditi i kod kuće, niko ti ne može zabraniti i to doprinesi još brojnijim benefitima. 

Budi dio naše grupice Žena u Formi i pridruži se najpozitivnijim, hrabrim i pametnim ženama u gradu. 

Ugasi dnevnik, socijalne mreže i prati nešto što čini tebi i porodici dobro ili ako si sama dati pravi pozitivno društvo.

Mi smo stvarne žene,želimo da imamo u našoj grupi samo stvarne žene te zato su zabranjeni lažni profili ali ako zbog privatnosti nemaš svoju sliku, na profilu pravo ime i prezime odgovori na pitanje postavljeno i prihvatit ćemo da uđeš.

Bolje da nas je 1000 stvarnih nego 100.000 lažnih. 

Klikni na link ispod i pridruži nam se 


Zdrav život te svakako nagrađuje te zato pridruži nam se ONLINE i daj prioritet svom zdravlju i sebi kako bi mogla sebi i drugima pomoći.


Ne želimo reći da situacija nije zaista zabrinjavajuća, ali pokušaj se osloboditi negativne napetosti i napuniti pozitivnom energijom sa malo tjelesne aktivnosti.


Ako ne znaš kako to učiniti, mi znamo, to je naš posao i radimo ga svaki dan s puno žena kao što si ti, ako želiš pokušati poduzeti taj korak, možemo to učiniti zajedno s 1 BESPLATNOM KONSULTACIJOM ZAJEDNO za početak na linku ispod:

 

Mi nismo voljne odustati, a ti?! 


 
Aktivnosti
VITKA I ZATEGNUTA ONLINE
Ocjenite aktivnost
DA LI BI ŽELJELA DA KRENEŠ SA NEČIM BRZIM, JEDNOSTAVNIM I EFIKASNIM? VITKA I ZATEGNUTA
Ocjenite aktivnost