×
Novosti
ODABERI KO TE SLUŠA

 

Tjelesna aktivnost nije improvizacija, odnosno za postizanje dobrobiti potrebno ju je provoditi sa sviješću i pažnjom.


Mnoge bi htjele početi, ali ne znaju odakle krenuti, boje se pogrešnog izbora ili čak nemogućnosti, a to vodi samo na jednu stvar, NE DJELOVANJE, a NE RADITI ništa nikad nije dobro rješenje.


Naš savjet je: ODABERI KO TE SLUŠA!


Aplikacija te ne sluša, video vježbanje na youtubeu te ne sluša, vani je jungla, vidimo svakodnevno treninge koje predlaže ta ili ta glumica, influencera na instagramu, mace i trebe koje imaju 20/25 godina kojima je Bog dao tu figuru ne zbog treninga koje su odradile već zbog dobre genetike, nisu one rađale, nisu u menopauzi i nemaju pojma u kojoj situaciji se ti nalaziš i koje su tvoje nelagode.

Da ne pričamo o sportistima koji izvode vježbe koje samo oni mogu da urade i koje te izlažu frustraciji i nemogućnosti izvođenje iste na veliku opasnost zbog povrede.


Ne znamo jesi li ikad vidjela krug vježbica, među raznim prijedlozima, od neke od njih?


Ne, dobro, idi onda pa pogledaj sama, mi smo to vidjele, nemoj nas pogrešno shvatiti, one su stvarno fantastične i ekstra izgledaju i mogu biti naš "idol" "motivacija"

Međutim, prijedlog vježbica koje imaju ne može svaka žena da uradi.

Nisi gimnastičarka i nisi bila na olimpijadi niti želiš to te zato dojam koji možeš imati od toga je :

  • Nije za mene
  • Ko li će ovo raditi
  • Slomit ću se nakon pola minute

itd...


One te prestraše, normalno.


Nisu prikladne za tebe koja se dugo nisi micala, za tebe koja imaš bolove u leđima, za tebe koja moraš biti oprezna zbog osteoporoze u predmenopauzi.


Možda dobro idu dvadesetogodišnjoj bivšoj natjecateljskoj sportašici, ali možda ni njoj ne bi odgovaralo zato što ima problem s koljenom.


Ono što ti želimo reći je da bi bilo važno da te prije početka bilo koje tjelesne aktivnosti profesionalac sluša, sasluša tvoju priču, tvoje potrebe, tvoja iskustva, da razumije tvoje potrebe što se tiče vremena, organizacije, ciljeva i može ti savjetovati najbolje rješenje.


Evo aplikacije ili videozapisa, a sve to nema ovo što govorimo, niti može da ima.


Naravno, bolje to učiniti nego ne, ali ako bih mogla bolje, zašto ne? 


Ovdje smo da ti pružimo svoju podršku.


Ako trebaš riješenje, ako želiš da te saslušaju, rezerviši besplatne konsultacije klikom ispod samo pošalji poruku s riječima ONLINE KONSULTACIJA i odvojiti ćemo nekoliko minuta za razgovor o tebi.

 

Priključi se u našu grupu Žena u Formi ukoliko ti treba naša podrška da počneš ili da nastaviš držati svoju zdravu naviku.


Naći ćeš članke, sugestije, ideje za mini trening od 5 minuta.


Programi su namjenjeni isključivo ženama te zato ukoliko se želiš pridružiti a koristiš lažni profil zbog privatnosti odgovori na postavljena pitanja prilikom priključenja.


Klikni na link ispod i vidimo se sa druge strane!


Posveti vrijeme sebi i svojoj dobrobiti uvijek bez obzira na sve, mi ti možemo pomoći.


 

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost