×
Novosti
SVE VIŠE I VIŠE ŽENE ODUSTAJU! A TI?


Biti u formi je najbolji način da se osjećaš dobro, da imaš više energije, povećaš odbrambene sposobnosti tijela i imati energiju da se dobro suočiš sa danom. 


Da znamo, nije lako.


Pogotovo u ovom periodu, kada tužne misli obuzmu. 


Sretni momenti kao danas,

  •  otvaraju se Fitness klubovi
  •  otvaraju se restorani i kafići
  •  otvaraju se bazeni i ostalo

nekako nas nije obradovalo koliko smo mislile da će...


Trebale bi biti sretne ali nekako taj gorki ukus da nije to je to, da je normala još uvijek daleko, da si umorna od svega ovoga da se situacija nije znatno poboljšala itd...


Sve je to normalno da se osjećaš tako. Kako će drugačije biti? 


Nemaš vremena da se prilagodiš da odmah se nešto promjeni, pogorša, poboljšava i ponovo pogoršava se situacija bez ikakve sigurnosti za budućnost...


Razumijemo te ali do sada si trebala već shvatiti da će tako ići jedno vrijeme

STANI... KRENI... STANI... KRENI...


Dosta naših članica, žena, kraljica koje bez obzira šta se dešava okolo imaju na umu jedan jedini CILJ tjs. njihovu dobrobit a mi ih nastavljamo pratit i pružiti našu pomoć, znanje i podršku otvorenu ili ne, online ili uživo... šta god se dešava prilagodimo se situacijama i tebi. 


Ne ostavljamo te samu u svemu ovome ni jedan trenutak. 


Ono što ne znaš jest da je glavna poteškoća u postojanju konstantna promjena, zbog toga dosta žena odustaju. Većina njih odustaju i zbog činjenice da nisi podržana kako treba. Nisi ti kriva.


Zato ti nudimo našu pomoć.


Pozivamo te da se ne obeshrabriš i iskoristiš ovaj trenutak da se i dalje poboljšavaš, totalno nebitno način ili alat koji ćeš odabrati.


Da bi ti pomogle u ovom procesu, kao što smo pomogle stotine žena, želimo staviti na raspolaganje svo svoje iskustvo kako bi ti pomogle da napraviš prvi korak i proučiš upravo najbolju strategiju za tebe kroz BESPLATNU specifičnu konsultaciju sa nama.


Ne želimo ti ništa prodati, niti da te ubjedimo u nešto u šta ti sama ne vjeruješ ili tjerati da uradiš stvari koje ne želiš.


Želimo te samo upoznati i vidjet sa tobom da li mi imamo rješenje za tebe, da se osjećaš bolje nego što se osjećaš danas i da sama sebe testiraš jesmo li mi pravi klub za tebe koji će te pomaknuti sa mrtve tačke i ugraditi zdravu naviku KRETANJE koje će ti pomoć da živiš najbolje što možeš pogotovo sada.


Napiši direktno iz ovog posta i rado ćemo te podržati ovim putem ili na linku ispod:


 http://lifestyleclub.ba/kontakt 


Započni sada kada je ponedjeljak, kad startamo svi od početka, brinući se o sebi kroz vrlo male akcije, poput slanja poruka, koja može učiniti razliku.


Želiš li pokušati? 

Pridruži  nam se ugrupi ŽENA U FORMI na linku ispod i moći ćeš besplatno pristupiti na stotine mini rutina od 5 min koje će ti pomoći da se pokreneš, savjete, članke.


 Prije nego što se priključiš trebaš da znaš:

1. grupa je napravljena od žene za ženu, 

2. prihvatamo samo realne žene, 

3. ukoliko se želiš pridružiti a koristiš lažni profil zbog privatnosti odgovori na postavljena pitanja prilikom priključenja.  


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost