×
Novosti
EVO VODIČ KOJI SI DUGO ČEKALA ZA RAMAZAN + 2 POKLONA


Koliko dugo razmišljaš da bi trebala se pokrenuti i vježbati?


Znamo da ti je sada teže i komplikovanije jer Ramazan nosi sa sobom dosta toga... Post, kućne obaveze, nabavka za iftar, priprema iftara, čišćenja, djeca, posao i mnogo toga još. Vjerujem i sve si upravu ali do sada si zanemarila sebe dosta i stvarno otežano radiš sve što je potrebno da se radi ali opet osjetiš da nije to je to. 

Jednostavno bi željela da imaš drugačiju energiju, raspoloženje i bolju organizaciju.

Razumijemo da si umorna od bolova u zglobovima koje osjećaš svaki dan i da ti viška kg smeta (zabrinjava te kako ćeš  dogurati do kraja Ramazana ako nastaviš tako), da ostaneš bez daha ako se popneš dva stepenika i da više ne možeš sebe gledati kako si se opustila i "raspala".

Pitaš sebe stalno kako si dopustila sebi da se dovedeš u takvu situaciju.

Normalno je da se osjećaš troma, da nisi u formi a kondicija 0 bodova... šta si očekivala?

Nije dovoljno samo željeti stvari nego se treba raditi na tome polako i sigurno.

Sigurno bi željela malo poboljšati svoj izgled, ali najviše da se trgneš iz mrtve tačke i da osjetiš ponovo energiju i dobro raspoloženje... uskoro će biti i lijepo vrijeme a nije ni grijeh željeti da se ne osjećaš nelagodno na plaži, ali ne samo to, da do tada bi voljela da se osjećaš bolje, aktivnija, energičnija, jača.


"Ali nemam vremena za fitness i tada kad sam išla u Fitness nije bilo za mene, pokušala sam ići prošetati, ali vazda prijateljice me izrade ne da mi se samoj ići plus u posljednje vrijeme uvijek pada kiša."

  • Zar nije tako?
  • I na kraju šta se dešava?
  • Da nastavljaš odgađati, iz godine u godinu.

Ali upravo iz ovog razloga ovdje smo da prekinemo ovaj začarani krug.


Kako?


Želimo nagraditi sve žene koje u ovom periodu počnu i odluče da se aktiviraju i da vrate svoji stari sjaj.


 Poklonit ćemo ti ne jedan, ne dva, već TRI POKLONA! 

 

"VODIČ KROZ RAMAZAN" Post i fizička aktivnost za žene, u kojem korak po korak objašnjavamo kako uživati u ovom čarobnom periodu, uklonite predrasude da post i fizička aktivnost ne idu zajedno, koji su benefiti i  jednostavne vježbe koje možeš raditi kod kuće, strategije i metode da pokreneš aktivan i sretan život i još još mnogo toga.

Ne govorim o nečem neizvodljivom, prekomplikovanom s nezamislivim vježbama za super uvježbane manekenke, govorimo o pristupu prema fizičkoj aktivnosti preko Ramazana i lakim i jednostavnim vježbama prikladnim za tebe koje već neko vrijeme nisi radila "nijedan pokret".

Vodič u kojem objašnjavamo pristup i strategije da bi ugradila zdravu naviku sa  fizičkom aktivnošću u potpunoj sigurnosti, ispravno izvođenje vježbi, ponavljanje i greške koje trebaš izbjegavati i vodit računa .

Jednostavne i učinkovite vježbe za koje možeš odlučiti koliko dugo ćeš ih raditi na temelju svojih potreba i stanja u formi i koje možeš izvoditi u 20 min.


To je prvi korak prema zdravijem i aktivnijem životu baš sada u ovom momentu.


Savjete koje ćeš nalaziti u Vodiču + ove vježbe koje možeš uraditi u ovom periodu do kraja Ramazana uz kombinaciju sa laganom šetnjom omogućit će ti da se osjećaš dobro ne samo tokom nego za cijeli život, ali ako želiš napraviti korak dalje, tu smo za tebe.


Evo drugog poklona:

 Besplatna konsultacija sa nama. 


Sastanak na kojem ćemo slušati tvoje potrebe i savjetovati te o najboljem wellness putu za tebe, šta više, evo i trećeg:


Možeš biti naša gošća na svojim prvim 4 + 1  treninzima!



 "POČNI PONOVO PAMETNO 4 + 1 trening sa ličnom trenericom" 

To je prilika koju si čekala da započneš, previše puta si već odgodila, započni SADA, aktivniji život, napravi prvi korak, započni s vježbama kod kuće i onda nam napiši, rado ćemo ti upoznati  i da započnemo ovo putovanje zajedno, u smjeru tvoje dobrobiti.

 

Klikni na link ispod i zatraži svoj PRVI VODIČ za zdrav i aktivan život tokom Ramazana!

 

Priključi se  našoj zatvorenoj grupi ŽENA U FORMI namjenjenoj samo ženama i uživaj u treninzima prilagođenim tebi i u ovom posebnom periodu, čitaj članke i sugestije koje će ti pomoći da posvetiš vrijeme sebi i svom fizičkom i mentalnom zdravlju.

Ukoliko se služiš lažnim profilom dovoljno će ti biti da odgovoriš na postavljena pitanja prilikom priključenja u grupu.

Mi smo stvarne žene i grupa je sačinjena isto od realnih žena koje žele da žive život punim plućima a ne na pola.

Ako je ovo i tvoja želja ne dvoumi se dalje i klikni na link ispod.




Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost