×
Novosti
PRVA STVAR JE DA BUDEŠ SRETNA

"Optimizam, nedostatak stresa, jaka socijalna mreža, interakcije - a zašto da ne? - zadovoljavajuća ljubavna veza i / ili bračni odnos mogu osigurati nekim ženama bogatiji i bolji odgovor na imunolški sistem i dati bolji odgovor tijela na vakcinu. 

Nažalost one koje se nalaze u suprotnoj situciji, one žene koje su napete, ankciozne, sklone lošem raspoloženju, "melankoliji", povezane, prema staroj medicini, s "crnom" žučom, jednim od četiri raspoloženja čija kombinacija određuju karakter i raspoloženje. "


Ovo piše u članku i mnogo više vezano za zdravlje i dobrobit u jednim od najpoznatijih novina "La Stampa" u Italiji... 


I sada zapitaj se šta radiš svaki dan da bi bila sretna. 

Sreća je također tvoja odgovornost, ne možeš je i dalje delegirati na vanjskim događajima nad kojima nemaš moć.


Ali postoji mnogo stvari koje možeš učiniti da bi bila sretna i oslobodila se ankzionosti  i stresa, koje?


1. Priključi se  našoj zatvorenoj grupi ŽENA U FORMI namjenjenoj samo ženama i uživaj u treninzima prilagođenim tebi i u ovom posebnom periodu, čitaj članke i sugestije koji će ti pomoći da posvetiš vrijeme sebi i svom fizičkom i mentalnom zdravlju.

Ukoliko se služiš lažnim profilom dovoljno će ti biti da odgovoriš na postavljena pitanja prilikom priključenja u grupu.


Mi smo stvarne žene i grupa je sačinjena isto od realnih žena koje žele da žive život punim plućima a ne na pola. 


Ako je ovo i tvoja želja ne dvoumi se dalje i klikni na link ispod.



2. Zakaži tvoj prvi strateški razgovor na linku ispod i razgovarat ćemo o tome zajedno UŽIVO tom prilikom dogovorit ćemo koje je najbolje rješenje za tebe i tvoje nelagode i zakazat ćemo tvoj prvi trening sa tvojom Sportskom savjetnicom koja će također ponaosob posvetiti tebi nekoliko minuta vježbanja kako bi te uputila na osnovni program namjenjen tebi, da se osjećaš dobro, reaktiviraš se na nježan i postupan način zajedno, NE DVOUMI SE DALJE I PRISTUPI ODAVDE.

Čekamo te!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost