×
Novosti
NAPOKON

 Jesi li umorna od putanje posao, kuća i nazad?

Jesi li umorna od gledanja sebe izvan forme?

Jesi li se umorila od toga da se osjećaš kao"trut"?

Jesi li umorna od osjećaja ukočenosti, kao daimaš 80 godina?

Jesi li se umorila od online časova,aplikacija i tako dalje?

Preko glave ti je čak iste šetnje?

Pa, stvari se mijenjaju.

Kako god sada izgleda stalno ružno vrijeme i ne daje naznake da će biti bolje narednih dana, opet idemo ka ljetu i sigurno će se temperature podići i klima biti znatno puno bolja i sunčana, epidemiološka situacija se popravlja, zbog toga je dopušteno dosta stvari, i u skladu s pravilima, baviti se tjelesnim aktivnostima u fitnessima (sutra ponovo kreću grupni časovi!!!!yupiiiiii!!!)  i na otvorenom.

Ali možeš li to učiniti sama?

Želiš li vježbati u parku pred svima?

Da li bi imala adekvatnu opremu i najboljeuvjete?

Ako su odgovori negativni, mi smo ovdje da ti ponudimo još jedno rješenje.

Posljednjih mjeseci pronašli smo zaista različite načine kako bi zadovoljile potrebe svih onih žena koji su unatoč svemu željele biti dobro, uvijek u skladu s propisima, tako da se danas možemo vratiti u Klub zajedno, na siguran način, kako bismo te mogle pratiti, uputiti,ispravljati, stimulirati na način koji stvarno zaslužuješ.

Ako želiš početi svoj put ka dobrobiti, NAPIŠI NAM Viber poruku na broj 06035561 60 ili email s ovog linka


                                      

Rado ćemo te kontaktirati, na dan i vrijemekoje preferiraš, upoznati se i zajedno pronaći najbolje rješenje za tebe itvoje potrebe.

Ne čekaj dalje, Bajram je završen grupni časovisu ponovo krenuli, tvoje zdravlje dolazi prije svega, prije tuđih odluka i ovisi samo o tebi.

Kreni da živiš najbolje što možeš uključujući kretanje i zdrav stil života.Na našoj facebook grupi ŽENA U FORMI možeš da pratiš PILULE DOBROBITI i za početak, možeš krenuti s vježbama koje možeš raditi od kuće, ali mala sugestija je da ne odustaneš od blagostanja čak i uovom čudnom i strašnom periodu, bilo u teretani, na planinama, kod kuće


Kreiraj svoju najbolju budućnost na najbolji mogući način!


 
Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost