×
Novosti
U FORMI ZA CIJELI ŽIVOT

 Ljute me moje kolege ,koje nastavljaju da objavljuju slike guzica "naizvol’te", ili napumpanih bicepsa sa natpisima: "Ljeto u formi""10 treninga do zategnute stražnjice" "20 dana i ravanstomak" Dosta!! 

Ne može se više! 

Naučimo osobe da ne trebaju vježbati samoza ljeto, da ne trebaju vježbati samo da skinu stomak, da ne trebaju treniratisamo za tonificiranu stražnjicu. 

Naravno, sve je to lijepo, ali, znamo svebenefite koje donosi KRETANJE. 

Zašto ne reklamiramo to, zašto ne objasnimo daje važno pokušati promijeniti stil života, da je dovoljno malo da se osjećašbolje, više u formi, energičniji i sretniji, ne samo u finessu, nego kretanjeučini da živiš bolje u svakodnevnom životu. 

Da li ti je ikada na um palo da jefizička aktivnost najmoćnije oružije da ostaneš zdrava, da poboljšašraspoloženje, da poboljšaš kvalitetu sna, da olakšava bol u mišićima,poboljšava posturu, ojačava kosti, poboljšava nivo holesterola, ojačava tvojumišićnu snagu....? 

Mi želimo da učinimo da se žene osjećaju bolje preko fizičkeaktivnosti, i pa onda gle’ čuda, kretanjem podiže se stražnjica, ispuše sestomak a ruke se tonificiraju, ali ovo se dešava uvijek, ljeti, zimi i u jesen. 

Poslušaj nas, pokreni se više, jedi manje i živjet ćeš sretnija!

 Pokušaj, možeš i ti, ali ako želiš našu pomoć, mi znamo kako to učiniti,  grupa je ekskluzivno otvorena za žene, realne žene.


                                         

 

Žene koje žele stvarno da postanu dio našezajednice kako bi jedna drugu bodrile  da ugradimo zdrave navike.

Lažne profile napravljene zbog želje da sačuvate svoju privatnost prihvatamo samo ako nam odgovorite na pitanja koja su postavljena prilikom priključenja u grupu.

Biti će nam drago da se upoznamo i družimo,  posjeti nas uživo.

Rezerviši svoj termin na link ispod:

Čekamo te sa druge strane


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost