×
Novosti
OVO LJETO BUDI NAŠA GOŠĆA

 Ovo je vrlo posebno vrijeme.

S jedne strane, to izgleda kao novi početak.

S druge strane, budući da dolazi ljeto, to nas tjera da ostanemo malo duže u stand by modusu.

Jer znaš, ovo je trenutak u kojem se sve odluke donose, a dobre namjere odgađaju za septembar.


Ali nemoj ponoviti tu grešku i ove godine.

Jer znamo da si sama sebi obećala da nakon što izađeš iz ovog lošeg perioda, opet, nećeš početi ispočetka kao prije, već ćeš odvojiti vrijeme za sebe, usporiti ritam, započeti ili nastaviti sa dobrim navikama.


Šta onda, šta se promijenilo?

A šta ti se mijenja, koja je razlika između juna i sepetembra?


Ne znam sada kako ste organizovani, radite li od kuće, jeste li se vratili, ako ste već upisali djecu u ljetni kamp, mogu li vam pomoći baka i djed.. ne znam..


Ono što znamo jest da to sigurno nije lako, ali u kakvom god stanju bila, možeš ako želiš.


Mi smo ovdje da ti pomognemo, ne s dugim i zamornim treninzima, već s nečim jednostavnim, 30-40 minuta dva puta sedmično, da bi ti radila na sebi sa nama u fitness-u ili na odmoru, zahvaljujući našim časovima i praktičnim i laganom opremom koja će ti dozvljavati da imaš drugačiji pristup prema fizičkoj aktivnosti.


Ali ne samo to, da bi te pripremile za ovo i pomogle ti da ne odgađaš ponovo i poduzimaš taj korak SADA, smislile smo vrlo poseban program: 

Pomoći svim ženama koje žele započeti po koji pokret, zajedno s nama, da vide je li to stvarno moguće, za samo 10KM za aktivaciju za: 


"BUDI NAŠA GOŠĆA"


 Strateško savjetovanje sa nama radi planiranja tvog puta ka dobrobiti,

 Jedan trening je sa privatnom trenericom, koja će obzirom na tvoju sadašnju situaciju izraditi najbolji program za reaktivaciju za tebe.

 jedna konsultaciju sa privatnom trenricom, na kojoj ćete zajedno razmjeniti utiske, napretke i razviti narednu strategiju za tebe i tvoje potrebe

 21 dana Paket uključuje neograničeno korištenje sprava i grupnih časova.KLIKNI OVDJE:  ===> http://lifestyleclub.ba/kontakt     

DA SAZNAŠ VIŠE I NE PROPUSTIŠ OVU ZANIMLJIVU  PRILIKU  DA KONAČNO POČNEŠ.

Kreni da živiš najbolje što možeš uključujući kretanje i zdrav stil života. Na našoj facebook grupi ŽENA U FORMI možeš da pratiš PILULE DOBROBITI i za početak, možeš krenuti s vježbama koje možeš raditi od kuće, ali mala sugestija je da neodustaneš od blagostanja čak i u ovom čudnom i strašnom periodu, bilo u teretani, na planinama, kod kuće.


Kreiraj svoju najbolju budućnost na najbolji mogući način!

Čekamo te!


Aktivnosti
VITKA I ZATEGNUTA ONLINE
Ocjenite aktivnost
DA LI BI ŽELJELA DA KRENEŠ SA NEČIM BRZIM, JEDNOSTAVNIM I EFIKASNIM? VITKA I ZATEGNUTA
Ocjenite aktivnost