×
Novosti
A TI JESI LI SPREMNA ZA OVO LJETO?!

Pripreme su odavno počele za ljeto koje je već tu. Bez obzira što je ljeto već krenulo sa svojim temperaturama i lijepim danima, svakako dosta žena nastavi da vježba i da uživa u tome, koliko god je moguće, u da ostane u formi. 


Trebamo razlikovat dvije kategorije žena: 

  • One kojima je kretanje stil života 
  • One koje se tuspase u zadnji momenat 

U drugom slučaju motivacija je jaka, ali u pristup "samouk" ulaze u igru faktori poput slabog poznavanja vlastitog tijela i ponekad žarke želje za rezultatima. 

Da bi počela svoj put ka dobrobiti preporučljivo je da kreneš u zaštićeno mjesto, sa stručnom trenericom koja je u stanju da ti napravi plan vježbanja na prilagođen način, i iznad svega, sa poznavanjem činjenica. 

Nadalje, u ljetnim mjesecima navika niskog napora u kombinaciji s visokim temperaturama može predstavljati rizik za organizam. Te zato prije nego što se "tuspasiš" sama, razmisli. 

Taj "slavni" prvi korak možemo učiniti zajedno, kako bismo bili sigurni da ne napraviš pogrešne korake. Ako želiš, piši mi, analizirat ćemo tvoje potrebe prilikom prve konsultacije i stvorit ćemo najbolji plan za tebe, kako bi se osjećala dobro ovog ljeta, DA, ali ne samo to, možemo pretvoriti lijepu akciju poput pokreta u tvoju novu životnu naviku.

Ukratko... puno stvari.. kako bi ti pružile priliku da i dalje nastaviš vježbati, a posebno ljeti ili da se pokreneš u NOVOJ LJETNOJ AVANTURI.

+ SUPER BONUS

Projekat "BUDI NAŠA GOŠĆA"


 Strateško savjetovanje sa nama radi planiranja tvog puta ka dobrobiti,

 Jedan trening je sa privatnom trenericom, koja će obzirom na tvoju sadašnju situaciju izraditi najbolji program za reaktivaciju za tebe.

 Jedna konsultacija sa privatnom trenericom, na kojoj ćete zajedno razmjeniti utiske, napretke i razviti narednu strategiju za tebe i tvoje potrebe

 21 dan paket uključuje neograničeno korištenje sprava i grupnih časova.


KLIKNI OVDJE:   http://lifestyleclub.ba/kontakt 

DA SAZNAŠ VIŠE I NE PROPUSTIŠ OVU ZANIMLJIVU PRILIKU  DA KONAČNO POČNEŠ.


Kreni da živiš najbolje što možeš uključujući kretanje i zdrav stil života. 

Kreiraj svoju najbolju budućnost na najbolji mogući način!

Čekamo te! 


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost