×
Novosti
LJETNI ZUMBA PARTY - FORMULA ZA DOBRO RASPOLOŽENJE

Dobre vijesti se brzo šire, pa smo sigurne da si već čula da se u Lifestyle clubu organizuje za ovo ljeto niz događaja koji te ne mogu ostaviti ravnodušnom i koji imaju cilj da te pokrenu ponovo i da te trznu iz trenutne situacije.


Lifestyle Team te poziva na naš veliki Zumbastični događaj koji će te osloboditi svih simptoma lošeg perioda koji si prošla i negativne energije!


Za vrijeme prelaznih godišnjih doba poput iz proljeća na ljeto, organizam se teško privikava na klimatske promjene.

Prethodni mjeseci si doživjela dane koje si htjela kao i svi mi zaboraviti jer su bili puni straha,  bezvoljnost, pada koncentracije i umora, i zbog epidemiološke situacije i zbog smanjenje kretanja i nedostatak društvne aktivnosti koji su bili dio našeg života i kome se polako svi vraćamo. 


  • 7-mog JULA u 18:15h
  • u organizaciji Lifestyle team-a dogodit će se
  • LJETNI ZUMBA PARTY - Formula za dobro raspoloženje


ZAŠTO BI TREBALA DA DOĐEŠ?

Odlična muzika i lijepo društvo će bit lijek za mozak i tijelo.

Lako pratljiva, prepoznatljiva, zabavna i zdrava Zumba će učiniti da sve druge probleme izbaciš iz glave.

Uzbudljiva i učinkovita fitness zabava koja će te brzo oraspoložiti i dovesti u formu uz odličnu muziku koju stvaraju najjači producenti dobitnici Grammy-a, a iza koje se skriva pametno osmišljen trening  kondicije i snage koji je pripremila naša instruktorica Mirela!


ŠTA AKO NEMAŠ KONDICIJE?

Neovisno o tome u kakvoj si fizičkoj kondiciji, imaš li bilo kakvog ili pak nikakvog iskustva u plesu, na  ZUMBA PARTY uz osnovne plesne koraka činiti će ti Zumbu dostupnom.  

Na PARTY-ju se stvara zabavna atmosfera i čak žene  koji se nikad nisu usudile vježbati u grupi ili nikad nisu plesale jer su mislile da ne znaju dobiju pravi fitness doživljaj.  Ruši barijere jer s vremenom koraci će dolaziti sami od sebe.  


KAKO DA SE PRIJAVIM?

Sve ste dobrodošle na LJETNI ZUMBA PARTY, pa se tako svi mogu prijaviti i to putem ovog LINKA. 

Rezerviši svoje mjesto  jer broj mjesta je ograničen.


PRIDRUŽI SE NAŠEM PROJEKTU

"BUDI NAŠA GOŠĆA"

Nije samo ovaj termin BESPLATAN nego period od 21 dan.


Jedan sat nista ne znači i neće te moći pokrenuti na pravilan način te zato ako želiš saznat kako da se priključiš prijavi se na link ispod i zakaži svoje prve besplatne konsultacije i moći ćeš pristupiti na ovaj FANTASTIČNI DOGAĐAJ i nastaviti da se brineš o sebi i o svojoj dobrobiti i zdravlju.

  • Kalorije se tope, osmijeh je na licu, činite dobro sebi i svome tijelu i dođite po vašu dozu dobre energije!
  • Povedi prijateljice sa sobom i druži se na zumbastičnoj atmosferi koju samo Zumba može stvoriti.

Broj posjetitelja je ograničen stoga ne propusti priliku da na vrijeme rezervišeš svoje mjesto putem e-maila info@lifestyleclub.ba ili na telefon  preko viber poruku na br.060 355 6160 


Dođi u LIFESTYLE i priključi se u KLUB POZITIVNE ENERGIJE!


Ukoliko nisi se već priključila u našu FB grupi ŽENA U FORMI sada je pravi momenat kako bi bila uvijek u toku na link ispod:



Čekamo te!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost