×
Novosti
UTISCI - KOLIKO SAM VAS POŽELJELA

Kada se nakon nekoliko sedmica ili mjeseci naše članice vrate u klubu i izgovore riječi "Nedostajale ste mi", na šta misliš da misle?

Šta je poželjela, četiri komada željeza (sprave)? Ili im je nedostajala prilika da se posvete vremenu, da se brinu za sebe, svoje zdravlje i svoju fizičku formu?

Kad žene koje idu u fitness Club kažu "Nedostaje mi Fitness", misle na "nedostaje mi raditi nešto za ... i to nešto za sebe, pronašli su to u svom klubu".


Jučer povodom Zumba Party-ja vratile su nam se pojedine članice koje zbog prethodnog perioda nisu bile u prilici da nas posjete i kad su nam rekle da smo im nedostajale i mi i klub nama je bilo drago jer naša misija jeste da se osjećaju dobro kroz pokret a isto tako nam je cilj da one odvoje vrijeme za sebe u adekvatanoj atmosferi koja će njih inspirisati, motivisat i činiti ove momente poput onih od sinoć fenomenalnim.


Kako je njima bilo?

"Bilo je predivno svi smo uživali i plesali" 


"Ne znam da li sam malo subjektivna ali sam oduševljena ,prvo Mirelom kao trenericom što uvijek ima vremena da objasni ako nije nešto jasno i vježbama koje osmisli uz extra muziku.Ljubim vas"


"Odličan je trening bio,ja volim Zumbu.Čini me sretnom i poslije se uvijek osjećam zadovoljno i pozitivno."


"Zumba je bila predobra, zabavna, odmor za dušu.

Nove koreo su fenomenalne, taman dovoljno novih da ih savladamo koji čas. "


"Hej, meni je stvarno super bilo, ekstra muzika i mislim da se brzo uči koreografija, trenerica je posvećena stvarno svima, a i nama koji smo bili prvi put, tako da je objasnila više puta korake ja sam prezadovoljna, energija i muzika su odlični"


Ove su bili neki od komentara nakon jučerašnjeg "LJETNOG ZUMBA PARTY"

Ne vjeruj nam na riječi nego dođi i testiraj na sebi jesmo li mi pravo mjesto za tebe, da li je ovo klub u koji ćeš i ti poželjeti se vratiti kad se vratiš sa godišnjeg odmora, ili nakon posla da imaš oduška ili mjesto koje će ti pomoć da ostavljaš sve brige i problema vani.


Juli je tek na početku a iznenađenju nema kraja...

 

Slušajući tvoje potrebe, stvarajući put prikladan za tebe.  POMAŽEMO TI DA SE OSJEĆAŠ BOLJE KROZ KRETANJE


Ovo je naš način rada, ništa drugo.


Ako želiš znati više, zakaži sastanak odmah na linku ispod, imamo vrijedan poklon za tebe.

Pridruži se našoj zatvorenoj grupi ŽENA U FORMI kako bi bila uvijek u toku i da započneš svoj put ka dobrobiti: sa PILULAMA DOBROBITI, člancima i savjetima


Pokušaj, možeš i ti, ali ako želiš našu pomoć, mi znamo kako to učiniti, grupa je ekskluzivno otvorena za žene, realne žene.



Žene koje žele stvarno da postanu dio naše zajednice kako bi jedna drugu bodrile da ugradimo zdrave navike.

Lažne profile napravljene zbog želje da sačuvate svoju privatnost prihvatamo samo ako nam odgovorite na pitanja koja su postavljena prilikom priključenja u grupu.


Biti će nam drago da se upoznamo i družimo.

Čekamo te!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost