×
Novosti
ZAKAŽI SVOJ SASTANAK SA ZDRAVLJEM SADA I KRENI ODMAH POSLIJE BAJRAMA

Široko rasprostranjena karakteristika ljudskih bića je čin odugovlačenja pogotovo kad bi trebali da se suoče sa obavezama, posebno ako to nije definisano vremenskim okvirom. 

Da bi poboljšala tvoj životni stil, od suštinske je važnosti da se odlučiš za tačan trenutak, na primer, da sprovedeš fizičku aktivnost u datom momenatu, ako se ne odlučiš rizikuješ da to ne sprovedeš...ikada 

Jedan od najvećih problema i uzrok neuspjeha je to što počinješ bez strategije, koja je osnovna u tom procesu i pojačava šanse za uspjeh. 

Trebaš unaprijed odrediti svoj sastanak i pokušati ga održati fiksnim, što će ti omogućiti da se fokusiraš na cilj bez da dozvoliš hiljadu prilika/neprilika da te ometaju. 

Sigurno ti se desilo hiljadu puta da si se našla da stalno odlažeš trenutak za fizičku aktivnost zbog obaveza tog dana, završavajući na kraju da to ne učiniš nikako. 

Da bi riješila ovaj problem, postavi određene dane i vrijeme na koje ćeš posvetiti pažnju sebi, definirajući svoj termin sa zdravljem. 


Ako želiš, možemo ti pomoći da zakažemo sastanak sa zdravljem i upravo zato smo stvorili ovaj sistem rada koji ti omogućava da treniraš, u grupama ili u fitnessu u bilo koje doba dana. 

Dakle, zaista možemo da uklopimo iznad svih tvojih obaveza najvažniju stvar za tvoje zdravlje. 

Nije nemoguća misija i neće zahtjevati previše vremena i truda. 


Želiš li probati? 

Ovdje smo za tebe, napiši nam direktno ovdje kako bi zakazale besplatan neobavezujući prvi razgovor u kojem ćemo ti pomoći da napraviš bolju strategiju za tebe, a onda možeš da testiraš da li funkcioniše za tebe. 

Nemoj odlagati, počni sada.

Poslušaj nas, pokreni se više, jedi manje i živjet ćeš sretnija!

 Prihvati izazov i prijavi se na 


PROMOCIJU "LJETNI IZAZOV" 22. JULA

KLIKNI OVDJE DA SAZNAŠ VIŠE I NEPROPUSTIŠ OVU ZANIMLJIVU  PRILIKU  DA KONAČNO POČNEŠ.

Kreni da živiš najbolje što možeš uključujući kretanje i zdrav stil života. Na našoj facebook grupi ŽENA U FORMI možeš da pratiš PILULE DOBROBITI i za početak, možeš krenuti s vježbama koje možeš raditi od kuće, ali mala sugestija je da neodustaneš od blagostanja čak i u ovom čudnom i strašnom periodu, bilo u teretani, na planinama, kod kuće.


Pobijedi lijenost i pokreni se sa nama! Mi ti možemo pomoći!

Čekamo te!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost