×
Novosti
PREDSTAVLJAMO TI TRENINGE KOJI TI ZAGARANTOVANO VRAĆAJU TIJELO U TOP FORMU

Fitnes se posljednjih 20 godina nevjerovatno brzo razvio, te se pojavio veliki broj fitness programa. 

Neki od tih programa su postizali ogromnu popularnost, ali su i vrlo brzo padali u zaborav. Najčešći razlozi tome bili su teško praćenje instruktora, monotonija, nedovoljna motivacija vježbačica i kao rezultat svega izostanak REZULTATA. 

Trening, koncept treninga, kvalitet i intenzitet, vođenje časova se vodilo od kreativnosti, nivoa stručnosti znanja instruktora kao i od njegove sposobnosti da sve što je zamislio prenese svojim vježbačicama.

Instruktor je bio taj koji je birao muziku i osmišljavao koreografiju tj. plan treninga, ali vrlo često je nedostajao jasan fokus treninga te zbog toga mi smo radile na tome i organizirale smo format treninga jasno i vrlo specifično za žene i njihove nelagode. 


  • Šta je to što ćeš postići ako dođeš na taj ili na taj trening?
  • Da li ćeš razviti snagu, poboljšati kondiciju ili nešto treće?
  • Hoćeš li moći ukloniti bolove u leđima koji ti svaki dan muče?


Činjenica je da popularnost nekog programa ovisi od REZULTATA.


1. PUMP - BRŽI REZULTATI

  • Ovaj program odgovara svim godištima i fitnes nivoima, a pogodan je za sve žene koje žele da što prije dođu do rezultata. Trening koji zateže, oblikuje bez pumpanja mišića. Sagorijeva oko 600 kalorija za sat vremena. Jednostavne vježbe i opcija podešavanja težina omogućuje mijenjanje intenziteta


2. ŽENA U FORMI 3.1 - DOĐI I PROBAJ NEŠTO NOVO!

  • To je kombinacija pravog workout izazova uz sjajnu muziku koja će te držati u trening zoni od početka do kraja i optimiziraš vrijeme jer ćeš raditi Cardio, oblikovanje i fleksibilnost u jedan mahu. Pravi trening od koje ćeš tražiti od sebe još više. Jednostavnije kombinacije vježbi učinit će da se više fokusiraš na treningu na tehniku i da radiš pravilnije pokrete, veće amplitude, kako bi izvukla sve benefite iz svake vježbe.

Omogućuje:

 Gubljenje težine sagorijevanjem masti

 Oblikuje i zateže tijelo


3. VITKA I ZATEGNUTA– PRONAĐI SVOJ IZAZOV

  • Vitka i Zategnuta je trening koji će te oduševiti ukoliko tragaš za efikasnim, jednostavnim i treningom koji možeš pooštriti po željama i mogućnostima uz stalno nadgledanje od strane trenerice koja će te ispraviti, motivisati i pratiti sve vrijeme treninga. Ovaj program će te odvesti ka novom nivou fitnessa, a ujedno stesati, ojačati i oblikovati tvoje tijelo.

Stoga je idealan:

 za zatezanje ruke i stomaka

 za zatezanje zadnjice

 spriječava bolove u leđima


4. ZDRAVA LEĐA - OPUŠTANJE I IZAZOV U JEDNOM

  • Program je, zbog svoje umjerenosti i svrsishodnosti namijenjen različitim tipovima žena.
  • Tebi koja voliš programe umjerenog intenziteta, ali voliš da osjetiš tijelo da se pokrenulo i uradila kvalitetne i konkretne vježbe, tako isto je namjenjen energičnim vježbačicama kojima je potrebna povremena djelotvorna doza opuštanja. Kroz ZDRAVA LEĐA nastavljaš pravcem kojim si krenula – na treningu ćeš sa jedne strane pronaći momente u kojima možeš da se opustiš, a sa druge strane momente koji ti nude izazov.

 Smanjuje stres

 Pruža ti dobar osjećaj.

 Poboljšava tonus

 Smanjuje bol u leđima.


Opstanak i uspješnost Lifestyle programa je upravo tim stručnih instruktorica raznih oblasti, koje su angažovane da istražuju, i prate istrživanja iz oblasti sportskog treninga, medicine, psihologije, komunikacije i muzike.

Sve da bi ti pružile idealnu soluciju za tvoje nelagode, da unaprijediš svoju kondiciju, da se opuštaš i da jednostavno kvalitetno odvajaš vrijeme za sebe.


Ako želiš početi odmah, pridruži nam se na događaju "LJETNI IZAZOV" 22. JULA, ovo je pozivnica za tebe.


ZAŠTO LJETNI IZAZOV?


  • pravi odgovor na tvoje nelagode
  • vraćanje ne samo fizičke forme nego malo veselja u tvom životu
  • izbacivanje akumuliranog stresa.


Nemoj odlagati, počni sada. 


Prihvati izazov i prijavi se na:

PROMOCIJU "LJETNI IZAZOV" 22. JULA

KLIKNI OVDJE DA SAZNAŠ VIŠE I NEPROPUSTIŠ OVU ZANIMLJIVU PRILIKU DA KONAČNO POČNEŠ.


Kreni da živiš najbolje što možeš uključujući kretanje i zdrav stil života. Na našoj facebook grupi ŽENA U FORMI možeš da pratiš PILULE DOBROBITI i za početak, možeš krenuti s vježbama koje možeš raditi od kuće, ali mala sugestija je da neodustaneš od blagostanja čak i u ovom čudnom i strašnom periodu, bilo u teretani, na planinama, kod kuće.


Pobijedi lijenost i pokreni se sa nama! Mi ti možemo pomoći!

Čekamo te! 


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost