×
Novosti
TAJNA KOJA STOJI IZA NEVJEROVATNIH REZULTATA KOJE DONOSI "PUMP"

Tajna PUMP-a je u REP efektu:

- novini u treningu sa opterećenjem koji inače mi žene izbjegavamo zato što mislimo da ćemo se nabildati ili se bojimo jer mislimo da nismo dovoljno jake za to.

- novini koja pomaže u kreiranju vretenastih mišića i oblikovanju i tonificiranju cijelog tijela na ženstveni i lijepi način.

Istraživanja među članicama koje redovno posjećuju naš kurs PUMP dokazuje da ostvaruju nevjerovatne i brze rezultate. Zašto?

  • Sagorjeva kalorija i masti, te ti uveća mišićne snage i izdržljivosti.
  • Također, PUMP časovi imaju dokazane pozitivne psihološke efekte.
  • Zahvaljujući REP efektu ostvaruje se transformacija tijela i odbacuju tradicionalna razmišljanja koja se tiču podizanja tegova.

Ovim načinom vježbanja mišići se iscrpljuju malim težinama, a uz mnogo ponavljanja.

Zato PUMP časovima ostvaruješ izvajana ramena, definisane ruke pogotovo kritične dijelove kao tricepse, snažne i izdužene noge, oblikovanu i čvrstu zadnjicu i čvrst trup. 

Za svaku od ovih oblasti tijela smo napravile koreografiju časa koja je usmjerena tako da topiš višak masti, sagorjevaš kalorije i ojačaš cijelo tijelo, a da pri tom ne dolazi do stvaranja suvišnih mišića (kao kod muškaraca".

Tokom tipičnog PUMP časa, izvesti ćeš 800 ponavljanja, a to je više nego 4 puta više nego što možeš da postigneš trenirajući sama.


22. JULA na PROMOCIJI "LJETNI IZAZOV" imati ćeš priliku da upoznaš se sa ovim fantastičnim kursem i osjetiš na sebi nevjerovatan osjećaj!

Pravo osvježenje koje su naše trenerice Amra i Lamija pripremile za tebe. 

Ukoliko imaš drugaricu ili poznanicu za koju znaš da njoj bi bilo potrebno da se pokrene sada je pravi momenat da dogovoriš sa njom da krene u akciju sa tobom.

Prijave možeš učiniti:

- direktno na pultu

- telefonom na br. 033 873 257

- porukom na viber broj 060 355 61 60

ili na link ispod:

 http://lifestyleclub.ba/kontakt 

Ukoliko nisi naša članica ali bi željela da se priključiti potrebno je zakazati svoju BESPLATNU KONSULTACIJU na linku gore ili putem messangera, na kojoj će ti omogućiti da odabereš zajedno sa trenericom najbolji put za tebe i tvoju dobrobit.

Najbolje rješenje postoji samo ako podjeliš sa nama ono što je za tebe bitno a mi ćemo ti pomoći u tome. 

Pridruži se našoj zatvorenoj grupi ŽENA U FORMI kako bi bila uvijek u toku i da započneš svoj put ka dobrobiti: sa PILULAMA DOBROBITI, člancima i savjetima 

Pokušaj, možeš i ti, ali ako želiš našu pomoć, mi znamo kako to učiniti, grupa je ekskluzivno otvorena za žene, realne žene.

Žene koje žele stvarno da postanu dio naše zajednice kako bi jedna drugu bodrile da ugradimo zdrave navike.

Lažne profile napravljene zbog želje da sačuvate svoju privatnost prihvatamo samo ako nam odgovorite na pitanja koja su postavljena prilikom priključenja u grupu. 

Biti će nam drago da se upoznamo i družimo.

Čekamo te!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost