×
Novosti
POKRENI SRCE UZ ŽENA U FORMI 3.1 RITAM!

 

Da bismo imale dug i zdrav životni vijek, potrebno je da naše srce stalno budimo, poboljšavamo njegov ritam i koristimo njegov što veći volumen. Za to su nam potrebni kardio treninzi.

Ako se dugo nisi bavila fizičkom aktivnošću, ili si pravila dužu pauzu, pravi trening za tebe bi bio ŽENA U FORMI 3.1. On u svom sklopu ima kardio dio koji traje 20 minuta i koji će biti odličan za poboljšanje kondicije tvog srca, topi masti i pozitivno utiče na tvoju agilnost. 

Nakon toga nastavit ćeš da sagorijevaš višak kilograma i u drugom dijelu treninga gdje ćemo raditi na tonifikaciji mišića. U tren oka idemo na pod da radimo stomak pa istezanje i gotov najefikasniji i najzabavniji treninga ikada.

Novo izdanje će te oduševiti i pravi je ljetni izazov. 

Nije bitno da li ostaješ na treningu pola sata, 45 minuta ili cijeli sat: poslušaj tvoje srce, njegov ritam i ostani onoliko koliko njemu odgovara.

Pokreti su jednostavni, intenzitet je umjeren, i za čas posla uz zabavu stičeš poboljšanje čitavog kardiovaskularnog sistema. 

Srce će bolje raditi, osnažiti se i samim tim ćeš preduhitriti mnoge bolesti.

Imat ćeš više energije i osjećat ćeš se mnogo bolje nego što se osjećaš danas. 

Čak i ako već duže vrijeme treniraš i u zavidnoj si kondiciji, svrati malo na Žena u formi 3.1, promijeni ritam tvog srca.

Vjeruj nam, biće ti zahvalno. 

Ako želiš znati više, zakaži sastanak odmah na linku ispod, imamo vrijedan poklon za tebe.

http://lifestyleclub.ba/kontakt 

Pridruži se našoj zatvorenoj grupi ŽENA U FORMI kako bi bila uvijek u toku i da započneš svoj put ka dobrobiti: sa PILULAMA DOBROBITI, člancima i savjetima 

Pokušaj, možeš i ti, ali ako želiš našu pomoć, mi znamo kako to učiniti, grupa je ekskluzivno otvorena za žene, realne žene.

Žene koje žele stvarno da postanu dio naše zajednice kako bi jedna drugu bodrile da ugradimo zdrave navike.

Lažne profile napravljene zbog želje da sačuvate svoju privatnost prihvatamo samo ako nam odgovorite na pitanja koja su postavljena prilikom priključenja u grupu. 

Biti će nam drago da se upoznamo i družimo.

Čekamo te!

  

 

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost