×
Novosti
"ŠTA VI RADITE?"... I KAD BI TI REKLE ŠTA SMO I ŠTA MI NE RADIMO?

 

Ovih dana, poput svih ovih "novih početaka", gore u naslovu je jedno od najćešćih pitanja koje nam postavljaju. 

No, umjesto da ti kažem šta radimo, a koje je mnogo jednostavnije od onoga što misliš, osim NAZIVA aktivnosti koja ti malo znači, važno je da znaš da ono što radimo čini da se osjećaš dobro kroz fizičku ativnost. S programima usmjerenim na toniziranje, mršanje, dobrobit i bolove uleđima, koje možeš miješati prema svojim potrebama. 

Ali ono što želimo da znaš je što mislimo, naša filozofija o tjelesnoj aktivnosti i nadasve ono što NE radimo i ono što NIKADA nećemo raditi.

Snažno vjerujemo u jednostavnost stvari, pa ti to NIKADA neće biti teško. 

NE vjerujemo u egzibicionizam, pa NIKADA nećeš naći te koreografske grupne časove koje znaju samo onih 4-5 djevojka u prvom redu a ostale jedva prate. 

Vjerujemo da to možeš učiniti minimalnim i stalnim zalaganjem kako bi se osjećala dobro, pa smo stvorili protokole koje je dovoljno raditi po 30-minutne aktivnosti i osjetiti iste benefite od sat vremena. 

Želimo da časove možeš pratiti na najbolji mogući način, pa postoje programi koji se održavaju u krugu kako bi dobila priliku da ih slijediš na najbolji način uz nadzor trenerice. 

Ne želimo te napustiti nakon prvih kontakata, iz tog razloga imat ćeš na raspolaganju ASISTENTICU ZA ČLANICE za provjeru tvojih potreba i TEHNIČKOG SPORTSKOG SAVJETNIKA koji neprestano provjerava tvoj put osposobljavanja kroz stalne i unaprijed dogovorene razgovore/konsultacije. 

To je ono što mi radimo, pokušavamo da se osjećaš dobro stavljajući tvoju ličnost i tvoje zdravlje u središte našeg rada.

A na koje mjesto se ti postavljaš? 

Ako misliš da zaslužuješ malo vremena da se osjećaš dobro i želiš isprobati, evo POZIVA za uistinu neizostavnu priliku da testiraš naša rješenja.

KLIKNI OVDJE DA ZAKAŽEŠ SVOJ SASTANAK SA DOBROBITI

Ukoliko si bila naša članica a sada si postala neaktivna a željela bi doći da se reaktiviraš ponovo

"BUDI NAŠA GOŠĆA" 

Pridruži nam se ponovo jer nije samo ovaj termin BESPLATAN nego period od 21 dan.

Saznaj više na linku iznad ili putem messangera.

Kreni da živiš najbolje što možeš uključujući kretanje i zdrav stil života. Na našoj facebook grupi ŽENA U FORMI možeš da pratiš PILULE DOBROBITI i za početak, možeš krenuti s vježbama koje možeš raditi od kuće, ali mala sugestija je da ne odustaneš od blagostanja čak i u ovom čudnom i strašnom periodu, bilo u teretani, na planinama, kod kuće.

Pobijedi lijenost i pokreni se sa nama! Mi ti možemo pomoći!

Čekamo te! 


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost