×
Novosti
VITKA I ZATEGNUTA JE NAČIN ŽIVOTA

Ako još uvijek nisi probala VITKA I ZATEGNUTA vjerovatno ti nije jasno zašto žene uporno dolaze na treninge i kad je ljeto i kad je zima, zašto neprestano pomjeraju svoje granice i kako uopšte izdrže takav čas.

Možda vjeruješ da ovaj trening nije za tebe, da je suviše težak ili suviše izazovan ili ti si previše slaba ili neadekvatna za to.

Nisi u pravu, znaš zašto?

Zato što ovaj trening je krojen za tebe.

Kako?

Zato što trenerica stalno prilagođava ponaosob intenzitet ovog treninga tako što ti u toku časa daje jasne upute kako smanjiti ili povećati intenzitet. Ispravlja te i motiviše da radiš na adekvatan način.

Uostalom, zar se nisi osjećala najbolje baš onda kada si savladala najveću prepreku?

U ovom slučaju najveća prepreka si sama sebi i predrasude.

“Pričale smo sa mnogim uspješnim ženama dosada. Sve su nam rekle isto. Rekle su nam da je jedini zajednički sadržilac svih uspješnih ženama snaga karaktera, snaga da prevaziđeš situacije koje nisu ugodne. Zato stalno treba izazivati sebe, probati više i teže i dobre stvari se dese. A onda će tvoja i sreća sačekati tu negdje iza ćoška.”

 Upravo u tim rečenicama se krije srž VITKA I ZATEGNUTA i benefita koji će ti ovaj trening donijeti – pomjeranje sopstvenih granica, konstantan napredak i rezultati koji će te zaprepastiti.

U pitanju je kružni - intervalni trening.

Šta to znači?

To znači da radiš kombinaciju vježbi u određenim intervalima sa maksimalnim intezitetom. I zato trošiš kalorije i nakon treninga na račun oporavka cijelog organizma.

Na svakom sljedećem treningu, kako raste broj ponavljanja koji uradiš, raste i broj sati u kojima trošiš kalorije ne radeći apsolutno ništa.

Ipak, u početku ne treba da se obazireš na broj ponavljanja već na povećanje inteziteta rada. Ovakav trening karakterišu kratki intervali vježbi sa još kraćim periodima oporavka. To znači da treba da daš sve od sebe, kratko se odmoriš i onda opet daš svoj maksimum.

“Može biti užasno teško, ali nije jer ti sama sebe uz konstantu pomoć trenerice prilagodiš intenzitet ovog treninga. Osjećaj neposredno poslije časa i nakon nekoliko odrađenih treninga je nešto što definitivno natjera svaku ženu da nastavi… Pomjeriš granice svaki put i to shvatiš kada odeš na neki drugačiji trening. Sve ti postane mnogo lakše i sve druge treninge radiš sa uživanjem. Odgovor na pitanje „da li možeš da letiš?“


VITKA I ZATEGNUTA je zasnovana na principu kružnog treninga sa hit elementima koji čine ovaj program jedinstvenim jer razvijaš eksplozivnost, fleksibilnost i agilnost u tvojim mišićima.

Kombinacije skokova, vježbi snage i cardio će postaviti novi izazov u svakoj narednoj minuta treninga i natjerati te da se zapitaš dokle si spremna da ideš.

Sa zdravstvene strane, razvija aerobni kapacitet, kapacitet pluća, ubrzava metabolizam i povećava mišićnu izdržljivost.

Prilikom ovog treninga koriste se šipke, tegovi i vježbe sa sopstvenom težinom koje aktiviraju sve mišićne grupe.

Ono što je posebno je činjenica da će u početku broj ponavljanja koji uradiš u intervalu od minut biti mali, ali da ćeš svaki sljedeći put moći da uradiš više. Imati ćeš osećaj kao da ti je sve teže u jednom datom trenutku, ali to je dobar znak!

Ti na taj način povećavaš snagu u mišićima, tvoj organizam troši sve više energije i brže dolaziš do rezultata.

Još uvijek razmišljaš da li si spremna za VITKA I ZATEGNUTA?

Spakuj opremu, prihvati izazov i konačno ostvari željene rezultate!

Efekat ovog treninga je naučno dokazan, tu su instruktorice koje će te voditi kroz svaki minut, grupa vježbačica u kojoj ćeš se osjećati kao dio malobrojnog ali jakog tima i nevjerovatna energija koja će te gurati do neslućenih granica.

KLIKNI OVDJE DA ZAKAŽEŠ SVOJ SASTANAK SA DOBROBITI

Ukoliko si bila naša članica a sada si postala neaktivna a željela bi doći da se reaktiviraš ponovo:

"BUDI NAŠA GOŠĆA" 

Pridruži nam se ponovo jer nije samo ovaj termin BESPLATAN nego period od 21 dan.

Saznaj više na linku iznad ili putem messangera. 

Kreni da živiš najbolje što možeš uključujući kretanje i zdrav stil života. Na našoj facebook grupi ŽENA U FORMI možeš da pratiš PILULE DOBROBITI i za početak, možeš krenuti s vježbama koje možeš raditi od kuće, ali mala sugestija je da ne odustaneš od blagostanja čak i uovom čudnom i strašnom periodu, bilo u teretani, na planinama, kod kuće.


Pobijedi lijenost i pokreni se sa nama! Mi ti možemo pomoći!

Čekamo te! 


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost