×
Novosti
ZAŠTO BAŠ U AUGUSTU?

Ako nas pratiš već neko vrijeme, znaš da uvijek kažemo da nema pravog vremena za početak i da je pravo vrijeme za početak SADA.

Jest baš tako!

Ali sigurno je august jedno od najboljih vremena za to.

"Ma dajte, ovo vrijeme je za odmor."

Da naravno, apsolutno, upravo to je baš razlog.

August je vrijeme kada svi, neki manje a neki više mogu da odahnu.

Možda ne ideš na godišnji odmor, možda ne u augustu, ali svejedno u augustu svi usporavamo životni stil.

Svijet usporava u augustu.

I upravo iz tog razloga možeš se više usredotočiti na sebe.

Usporavajući frenetični ritam cijele godine, sada je optimalno vrijeme za početak da urežeš malo vremena za kretanje, čitanje i učenje engleskog ili bilo šta drugo šta ti je zanimljivo, samo zato što imaš malo više vremena, ali prije svega si mirnija i smirenija kako bi se mogla usredotočiti baš na ono što stvarno želiš.

Na primjer, započela sam knjigu koju nikako nisam mogla započeti, pratim internetske kurseve na kojima sam bila i nisam imala vremena da pogledam ponovo, nastavila sam trčati 2 puta sedmično i vježbati 30 min. dnevno.


Stvari koje možda tokom godine nisam mogla započeti, pa zato govorimo da je august najbolje vrijeme za početak, bit će lakše nastaviti nakon što se vratiš u svoju svakodnevnu rutinu.

Ali pazi, jedna stvar koju smo ti rekle prije je apsolutno temeljna, a to je da to zaista moraš željeti, ako ne, i ovaj put nećeš uspjeti.

 Nije dovoljno žaliti se na "šlaufčić", veliko "dupe", otežano disanje, bolove u leđima, stvarno trebaš željeti da se poboljšaš i promijeniš, samo ćeš na taj način uspjeti.

 Ako to stvarno želiš, možemo ti pomoći da saznaš kako to učiniti, čak i u augustu, napiši nam direktno s ovog posta i rado ćemo zakazati besplatnu konsultaciju kako bi poslušale tvoje potrebe i zajedno pronašle pravo rješenje, održivo za tvoj život dugoročno.

"BUDI NAŠA GOŠĆA"

i uvjeri se samo jesmo li pravo mjesto za tebe ili ne i da li je august idealno da pokreneš novu životnu rutinu!


KLIKNI OVDJE ISPOD DA SE PRIJAVIŠ.


Kreni da živiš najbolje što možeš uključujući kretanje i zdrav stil života. Na našoj facebook grupi ŽENA U FORMI možeš da pratiš PILULE DOBROBITI i za početak, možeš krenuti s vježbama koje možeš raditi od kuće, ali mala sugestija je da ne odustaneš od blagostanja čak i u ovom čudnom i strašnom periodu, bilo u teretani, na planinama, kod kuće.


Dobrobit nema sezone i zdrav život te nagrađuje!

Čekamo te!


 
Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost