×
Novosti
COVID VAKCINA: ZA ŽENE KOJE IMAJU VIŠKA KILOGRAMA FUNKCIONIŠE MANJE

Trenutno mnogi ljudi, uključujući i mene, čekaju svoj red da dođu do drugog poziva za vakcinu Anti-Covid. Za neke je tek prvi.

Ali kao i kod većine stvari, ni cjepivo nije čarobna tableta.

Ako misliš da ne možeš učiniti ništa kako bi pobjegla od virusa, kao i od mnogih bolesti, a želiš se osloniti na sudbinu, znaj da to nije slučaj.

Kako paziš da ne izlaziš nešto previše na mjesta gdje je gužva ili da ne vidiš ljude koje ne znaš baš dobro, kako uvijek saniraš ruke, kako upotrebljavaš masku po potrebi, tako bi se trebala brinuti o svom zdravlju s istom pažnjom.

Budući da je zdravo i snažno tijelo je sposobniji i učinkovitije se boriti protiv ovog i još mnogo virusa i bolesti. 

Ne kažem da te to neće pogoditi, jer na kraju će se to možda dogoditi čak i ako obratiš puno pažnje, ali prije svega sigurno ćeš imati manje šanse, a prije svega moći ćeš se tome bolje suprotstaviti na varijantama koje se širi polako svuda.

Ne kažemo mi, nego studije to govore već mjesecima.

I zadnje studije također kažu da vakcinu manje djeluje kod osoba s prekomjernom težinom. 

Zato me u posljednje vrijeme čuješ kako puno više pričam o vježbanju i o mršanju, jer nam je tvoje zdravlje važno i danas su ove dvije stvari usko povezane.

Šta onda želiš učiniti? 

Želiš li i dalje čekati i nadati se ili želiš pokušati biti odgovorna za svoj život? 

Ako želiš našu ruku, jer čak i ako znaš kako to učiniti sama, teško je, tu smo i možemo ti pomoći, napiši poruku klikom na link ispod i rado ćemo rezervisati chat bez obaveza provjeriti jesmo li prave osobe za tebe i imam li pravo rješenje za tebe.

 http://lifestyleclub.ba/kontakt 

Upoznaj nas malo bolje i pridruži nam se u grupi ŽENA U FORMI, na linku ispod, i počni od PILULE DOBROBITI gdje ćeš odvajati 5 minuta za sebe, pročitaj članke i savjete u najavi.


Izbor je uvijek tvoj! 


 
Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost