×
Novosti
PRESTROJI SVOJ ŽIVOT KAKO TI ŽELIŠ DOK NE BUDEŠ ZADOVOLJNA

 

Ko je otac bilo koje radnje?

Šta na kraju određuje šta postajemo i gdje idemo u životu?

Odgovor je:

"Naše odluke".

(Anthony Robbins)

Da, mi smo ono što biramo i odlučujemo svaki dan. 

Ne odlučiti je također izbor.

Ako ne odabereš ti za sebe budi sigurna da će to neko drugo uraditi.

Nisi organizovala dan onda uleti neko drugi da ti kaže "Ehi možeš li ti danas ovo ili ono uraditi?" a ti na "prepad" kažeš ok.

Nisi skontala šta ćeš za ručak onda će neko drugi odabrati šta ćeš ti jesti "na brzaka" iako si sama sebi obećala da ćeš bolje jesti.

I slične situacije..

Odabrati nastaviti ovako i ne učiniti ništa da poboljšaš stanje u kojem se nalaziš također je izbor koji određuje šta si danas i ko ćeš biti.

Ovo je pravo vrijeme za razmišljanje, razmisli ODMAH dok si možda na odmoru opuštena, ili se još nisi potpuno vratila na puni tempo, ko želiš postati i u kojem smjeru "prestrojiti" svoj život, tada ćeš morati insistirati dok ne postaneš zadovoljna.

Ako želiš postati bolja osoba, ako želiš poboljšati svoje fizičko i psihičko stanje kako bi bila bolja i na poslu i kao osoba koja je majka, supruga, prijateljica, isplaniraj strategiju da to postaneš.


Misliš li, na primjer, da bi za poboljšanje svoje pozicije na poslu zaista bi trebala naučiti engleski?

Pa, onda aktiviraj se da se upišeš na taj kurs. 


Misliš li da bi se trebala osjećati manje umorno da bi bila produktivnija? 

Pa, onda počni eliminirati u svom životu stvari koje ti oduzimaju energiju i oduzimaju vrijeme, a koje nisu funkcionalne za tvoj projekt. Pogotovo one neplanirane. Na tebi je da naučiš da kažeš NE drugima i DA sebi.

Ako misliš da bi bila bolja mama i žena ne bi trebala imat bolove u leđima svaki dan? Trebala bi biti raspoloženija sa puno više pozitivne energije.

Nastoj da radiš na tome, pokušaj to popraviti.

Znaš da ti pokret može donijeti mnogo koristi u životu, to ne kažemo mi, nego svi to govore, istraživanja, članci, knjige, novine, mediji, liječnici, profesori, psiholozi, svi.

Zapitaj se bi li to moglo biti dobro i za tebe i tvoj životni projekt, a ako je odgovor potvrdan, počni, počni s video PILULAMA DOBROBITI koje smo objavile u proteklih nekoliko mjeseci, tri minute dnevno, možeš li to učiniti?

Ako se priključiš našoj grupi na linku ispod naći ćeš stotine video koji ti mogu pomoći da se pokreneš i da se osjećaš dobro a da ne govorimo o člancima i savjetima i motivacijom koja te može pokrenuti na jednostavan i efikasan način. 

Ukoliko nisi se već priključila našoj FB grupi ŽENA U FORMI sada je pravi momenat kako bi bila uvijek u toku na link ispod:

A onda poduzmi nešto više, napiši nam, jer ako to zaista želiš, želimo ti pomoći s još jednim posebnim darom.

21 DAN kretanja kao naša gošća, da provjeriš može li ti tjelesna aktivnost zaista pomoći.

 No, PAŽNJA, na raspolaganju je još samo 10 pozivnica, a rok je 15. AUGUST da aktiviraš.

Zato nemoj još odgađati, napiši nam sada i zatraži svoju pozivnicu, samo nam napiši izravno s posta na messangeru.

Kasnije ćemo se dogovoriti za prvi sastanak na kojem ćemo te rado upoznati i saslušati tvoje potrebe. 

Za početak potrebno je samo platiti aktivaciju od 10 KM, koje ćemo kasnije ako odabereš da nastaviš svoj put za dobrobit sa nama uvažit kao upisninu, a mi ćemo zajedno započeti ovaj put s instruktoricom koja će se prvi put posvetiti tebi i izgraditi za tebe najbolji put za tvoj prvi period blagostanja, bez ikakve obaveze za budućnost, ako išta drugo ovo je što duguješ sebi.

Šta čekaš? 

 "BUDI NAŠA GOŠĆA" 

i uvjeri se sama jesmo li pravo mjesto za tebe ili ne i da li je august idealan da pokreneš novu životnu rutinu!

KLIKNI OVDJE NA LINK ISPOD DA SE PRIJAVIŠ.

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost