×
Novosti
-5 DANA "KAKO SE OSJEĆAŠ POD SUNCOBRANOM"

Ako me čitaš neko vrijeme, znaš da nismo ljubiteljice dotjerivanja zbog kupaćeg kostima, nemoj da se zavaravaš naslovom, ono što ćemo ti reći nema veze s izgledom u kupaćem kostimu, već sa tvojom dobrobiti..

Reci nam istinu kako se osjećaš pod suncobranom?

Ako je tvoj odgovor "fantastično" , wau, onda ovdje možeš prestati čitati.

Ako, naprotiv, odgovor "ne tako dobro", bolje je nastaviti čitat jer bi ti mogle pomoći.

Ako ti je neugodno ustati i obućeš majicu/haljinicu da ne pokažeš "Škembe", ako ti smeta celulit i moraš bit oprezna da pokriješ svaki dio sa maramom kad ustaneš, ako se osjećaš neugodno i te zbog toga ne voliš se slikati niti da te slikaju čak ni sa najdražima za uspomenu, ako te prijateljca zamoli da prošetaš malo po plaži obučeš šorc ili veliku maramu oko struka, ako nakon 10 minuta na ležaljci imaš bolove u leđima, onda je vrijeme da učiniš nešto.

Ne za kupaći kostim, svakako ne za ovu godinu, možda za sljedeću, ali za tvoje zdravlje.

Zbog toga nam je stalo, puno, a tebi?

Te ćeš zasigurno, počevši sada nešto raditi, vidjeti da ćeš sljedeće godine stići na plažu puno bolja, da ćeš se osjećati sigurnija, okretnija, spremnija, aktivnija i s manje tegoba.

Razmisli sada, ne dopusti da prođe još jedna godina, samo zato što je ova muka oko kupaćeg kostima pred kraj, tvoje zdravlje vrijedi cijele godine i ovo je pravo vrijeme za početak.

Piši nam pa ću ti reći kako.

Napravile smo jednostavan program vježbanja, prikladan za one žene poput tebe koje se nisi dugo kretala, gdje će te uvijek pratiti instruktorica koja će ti omogućiti da se osjećaš bolje sa samo dva sata sedmično, nemoj nam vjerovati na riječ.

Piši nam direktno odavde i rado ćemo ti to dokazati!

Rado ćemo te upoznati, saslušati tvoje potrebe i pomoći ti na tom putu s posebnim darom FREE PASS ZA 21 DAN BESPLATNIH DA SE POKRENEŠ kod nas, ali POZOR, ovo su posljednji dani za ovu priliku jer možeš aktivirat do nedjelje 15. augusta.

PREUZIMITE SVOJ FREE PASS ODMAH i budi naša specijalna gošća u dva koraka:

1. Priključi se našoj zatvorenoj grupi ŽENA U FORMI na linku ispod kako bi osvojila pravo na Free Pass.

2. Piši nam e-mail na link ispod i odmah ćemo se organizovati da nas posjetiš i da kreneš svoj put ka zdravlju i dobrobiti:

http://lifestyleclub.ba/kontakt

Čekamo te!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost