×
Novosti
-3 "2 MINUTA KOJI ĆE TI DOZVOLITI DA SE OSJEĆAŠ BOLJE"

 

 


Da, dobro si shvatila, kad ti kažemo da je potrebno malo da se osjećaš bolje, mislim na ovo.  

Da budemo jasnije, nije da s dvije minute kretanja rješavaš egzistencijalne probleme koji te hvataju, međutim, ako si na godišnjem odmoru, prošetaš 15 minuta (čak i uz obalu), a zatim se posvetiš nekoliko minuta vježbanju, a to radiš svaki dan, a onda ima smisla.  

Naše tijelo je stvoreno da se kreće, da ostane aktivno ... pa ... umjesto da kažeš
"Ma daj, ne mogu da vjerujem da je potrebno nekoliko minuta da se osjećam bolje", makni "dupence" s ležaljke, pokušaj sedam dana pa ćeš nam onda reći. 

 Odaberi stepenicu (ti odredi visinu) idi gore - dolje 10 puta desnom nogom i 10 lijevom. Verzija za najobučenije može se napraviti s utegom u ruci ili sa lijepom stepenicom više.

 Stavi ruke na stepenicu i savijte laktove unatrag (sa savijenim nogama laka verzija, napredna verzija s produženim nogama) 15 ponavljanja

 Daska/Plank (naslonjena na podlakticu, ostanite u položaju 30" sec. (nasloni se za laganiju verziju na stepenicu, odmaraj se ili direkno budi na tlu i drži 1 minutu kao napredna verzija)

Učinite ovaj krug tri puta i dodaj prije ili nakon ove vježbe dobrih 20 minuta hoda.  

Ako se osjećaš stvarno bolje nakon ove sedmice, ili kad se vratiš sa godišnjeg odmora odlučiš da se pokreneš, mi ti možemo pomoći.  
Ništa prekomplikovano i naporno nego jednostavno i zabavno.  

Mnoge žene su tako krenule i sada uživaju i žive život punim plućima bez ikakvih ograničenja. 

Ako i ti razmišljaš da odmah počneš, čestitamo ti na pametnoj odluci i za tebe imam super POKLON pozivnicu "BUDI NAŠA GOŠĆA" besplatni trening u trajanju od 21 dan.  

21 dan koji ti stvarno mogu promijeniti život‼

Ostalo je još 10 pozivnica i ova mogućnost traje do 15. augusta. ️

Piši nam direktno s ovoga posta i traži svoju pozivnicu. 

KLIKNI OVDJE DA ZAKAŽEŠ SVOJ SASTANAK SA DOBROBITI:

 
Pozivamo te da nam se pridružiš u grupi ŽENA U FORMI na linku ispod  i da budeš uvijek u toku sa najnovijim vijestima i da počneš da se pokreneš 5 min uz naše PILULE DOBROBITI koje se nalaze u našoj grupi.
  
 
Živi najbolje što možeš!

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost