×
Novosti
MRŠANJE JE RJEŠENJE A NE PROBLEM

Svaka žena koja nas neko vrijeme prati zna da za nas koncept zdravlja, dobrobiti i tjelesne kondicije putuje na istoj valnoj dužini, ali da se razumijemo, mršanje je oduvijek bio stub u svijetu tjelesne aktivnosti.

Stub koji danas donosi sa sobom osjećaj sramote ako se ne uklapaš sa estetskim mjerama koje moda i novine diktiraju.

Kao da mršanje, gubljenje viška kg, skidanje masnih naslaga ili da više voliš sebe ne znače dobro osjećanje ili zdravlje nego je samo estetski cilj sa kojim se trebaš uklapati.

Ok je sve to ali imaj u vidu slijedeće...

Voljeti sebe, zavidjati samom sebi kad se pogledaš u ogledalo je univerzalna želja, ali pretvarati se da je to jednostavna "taština" je glupo, ne ulazimo u psihološke nelagode koje može izazvati/uzrokovati ako se sama sebi ne sviđaš, manjak samopouzdanja, depresija i sl.

Gubitak težine, mršanje, brzo skidanje masnoća neke su od glavnih pretraga na Googleu. Žene ne traže "kako ostati zdrava" osim ako su zdravlje već izgubile.


Želja za mršanjem jedno je od rješenja problema da se ne voliš.


Žene će nastaviti tražiti rješenje za ovaj problem, a mi znamo da  možemo uspješno riješiti ovaj problem: 

  • smršat ćeš, više ćeš se sviđati sebi i bit ćeš sretnija.


Potoji program namjenjene za tebe, pošalji nam tekstualnu poruku sa svojim imenom na viber br. 060 355 61 60 ili na link ispod kako bi rezervisala svoju konsultacijom sa tvojom  ličnom asistenticom koja će te saslušati i pronaći najadekvatniji put za tebe i tvoje nelagode.

http://www.lifestyleclub.ba/kontakt 


Ne bi trebalo biti sramota voljeti sebe, 

  • htjeti biti u formi, 
  • htjeti da dobro izgledaš,
  • svidjeti se!


Pomogle smo stotine žena koje su nas posjetile. Žene koje su odmah htijele vratiti se u formu poslije poroda jer nisu se voljele tako kako izgledaju, nisu se prepoznale i nakon nekoliko treninga su se odmah osjećale dobro.

Nastavile su da dolaze i da odvoje vrijeme za sebe i zahvaljući strategijama koje preporučujemo danas imaju više samopauzdanja, osjećaju se bolje i zdravije, gube kilograme i ono što je najvažnije opet vole same sebe.


One su to učinile i uspjele, ako i ti želiš isprobati, tu smo za tebe cijelo ljeto, čekamo te!

Ukoliko nisi to već radila, pridruži  se našoj zatvorenoj grupi ŽENA U FORMI (na linku ispod) kako bi bila uvijek u toku i da započneš svoj put ka dobrobiti: sa PILULAMA DOBROBITI, člancima i savjetima.

 

Pokušaj, možeš i ti, ako želiš našu pomoć, mi znamo kako to učiniti,  grupa je ekskluzivno otvorena za žene, realne žene.


Odvoji vrijeme koje zaslužuješ!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost