×
Novosti
NISI TI KRIVA NEGO SU TE SAMO RAZOČARALI

Koliko si se puta upisala u fitness, sa svim dobrim namjerama, napokon misleći da si pronašla pravo mjesto za sebe, a zatim si bila razočarana?

Razočarana, jer su ti rekli da će ti slijediti, a zatim su te na prvi dan treninga pustile samu u fitness-u, morala si tražiti gdje je trener i da mu se stidno približiš (jer on razgovara sa "trebicom") i pitaš šta bi trebala uraditi a da bi on ti drsko odgovorio hajde ti na traku saću ja, kolutajući očima. 

Na pravljenje program čekala si  mjesec dana.

Uplatila si članarinu po punoj cijeni, a zatim si se tokom godine našla s ljudima koji su se, zahvaljujući promociji, upisali se  plaćajući pola od onog što si ti platila za tvoju članarinu. 

Pohađala si kurseva poput "crossfita" "Hiit" "Burning nešto..." ili sa nekim imenima što ne znaš ni ti dva mjeseca, ali si otkrila da s tvojim kilama to možda nije bio adekvatno, ali prije toga niko ti nije uradio preanalizu da bi ustanovio tvoje stanje. A tebe počela boliti koljena i leđa pa si skontala da možda ovo nije za tebe. Ili još gore slijedeći dan nisi mogla ustati od upale mišića.

Da ne govorimo kad se pogoršala situacija sa pandemijom, nikakvo razumijevanje, propale članarine i termini ili jednostavna komunikacija, mi krećemo tada ili se aktiviraš ili ti propada sve, bez ikakva tolerancija.

A sada se bojiš opet da će se to desiti.

Ukratko, i na tvom bi mjestu bile jako razočarane, a možda bi prije nego što su upisale na neko drugo mjesto dvaput razmislile o tome.


A ZAŠTO BI ONDA TREBALA ODABRATI LIFESTYLE CLUB?  

Ono što ćeš ovdje pronaći napisano je crno na bijelo, a to su pravila koja se ne mijenjaju, ni prema godišnjem dobu, ni prema promo akcije (NEMA PROMO), mi ih potpisujemo i garantujemo, i nas možeš pronaći svaki dan u teretani.


EVO SEDAM GARANCIJA LIFESTYLE CLUBA

1. Lična asistentica

2. Referentna lična trenerica kao tvoja sportska savjetnica

3. Uslovi uvijek bolji nasparam uslova za nove članice

4. Mogućnost odabira kada i kako nastaviti s treninzima s nama

5. Biti u mogućnosti ugostiti prijateljice koje su ti bliske u Fitness-u i omogućiti im da dožive isto wellness iskustvo kao i ti

6. Imati ekstra benefite nakon upisa

7. Stalni monotoring tvog puta prema zdravlju i dobrobiti 


Ah da ne zaboravimo da su se sve naše članice nadoknadile SVAKI DAN ZATVARANJA ZBOG COVID-a, a da nisu izgubile niti dan ukoliko su se razbolile ili imale nekog bližeg da čuvaju ili bilo koji razlog te zato nisu bile u mogućnost dolaziti i bez uslova da obnavljaju ili da plate novu članarinu!


Ah, i UVIJEK ĆEMO BITI OTVORENI ZA TEBE!

I kad smo bile primorne da zatvorimo nismo nikad prestale pružiti naše usluge, online, u grupi ŽENA U FORMI, pridruži nam se na linku ispod, ili preko druge platforme. 


Ovdje, dakle, nema razlog da te bude strah da se posvetiš sebi i odlučiš da nam daješ tvoje povjerenje. Na FB stranici možeš pročitat recenzije.

Nemoj nam vjerovati na riječi, nego dođi i testiraj na sebi jesmo li pravo mjesto za tebe ili ne, da li imamo rješenje za tvoje nelagode il ne i ono što je najbitnje da ćeš uspjeti uz našu pomoć ugraditi zdravu naviku koja će ti dozvoliti da živiš svoj život punim plućima ili ne.

Ako se želiš testirati, imamo program prikladan za tebe.


OVDJE ZAKAŽI SVOJ PRVI SASTANAK (UČINI PRVI KORAK)

Napiši nam poruku sa svojim imenom na viber br. 060 3556160 ili na link ispod i rado ćemo te kontaktirati kako bismo razgovarale bez obaveza.


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost