×
Novosti
PROGRAMIRAJ SADA TVOJ NAJBOLJI SEPTEMBAR

Priznajem, serijski sam programer, za sve pravim planove i spiskove, volim imati sve pod kontrolom, a ko ne voli? 

Pa zašto SVOJE zdravlje prepuštaš slučaju?

Sigurna sam da danas puno razmišljaš, na odmoru si ili se nedavno vratila, uživaš u zasluženom opuštanju i razmišljaš o tome šta ne želiš od nove sezone. 

Ne želiš više biti pod stresom na kraju sezone. 

Ne želiš više imati bolove u leđima, glavobolju svaki dan. 


Ne želiš se više toliko opterećavati. 

Više ne želiš trčati za svima a da nisi odvojila trenutak za sebe. 

Ne želiš se više nalaziti tako izvan forme i bez trunke energije.

I mogla bih nastaviti ...


Znam, dobro razumijem, ovi trenuci u kojima se svestavlja na pauzu navode nas na razmišljanje i postavljanje pitanja šta želimo od sutra.

I to je pozitivna stvar jer nikad nemamo previše vremena za razmišljanje i često se zanesemo ovako, kako vjetar puše.

Rizik je, međutim da poslije, da ćeš se nakon što se vratiš u stvarnost, ponovno uvući u staru rutinu, a da ne možeš doći do daha i nijednu od tih želja ne dovesti na pravi put.

Želje na kojima se temelji TVOJ život. 


Zato bi trebala planirati DANAS, kako sutra ne bi te zanijeo vjetar koji puše u tom trenutkom. 

Ako tačno DANAS isplaniraš koje će tvoje nove radnje biti sutra, stvari koje trebaš "rezati", ne raditi, umetati,mijenjati, sutra će ti biti lakše držati se plana. 

Odluči  DANAS da želiš svakodnevno raditi 5 minuta gimnastike, tačno isplaniraj, kada, gdje, s kim i kako.


U grupi ŽENA U FORMI na linku ispod moći ćeš naći preko stotinu mini rutina koje bi ti mogle pomoći da se pokreneš uz samo 5 min aktivnosti.  Možeš krenuti s vježbama koje možeš raditi od kuće, ali mala sugestija je da ne odustaneš od blagostanja čak i u ovom čudnom i strašnom periodu, bilo u teretani, na otvorenom ili kod kuće.

Ako odlučiš da želiš izdvojiti 30 minuta dva puta sedmično za sebe, sada isplaniraj šta možeš "izbaciti" iz svog rasporeda da bi sebi napravila prostor za svoju dobrobit, kome bi se mogla obratiti da zatražiš pomoć i šta učiniti čak i u slučaju  neočekivane prepreke.

Ako želiš poboljšati prehranu, odluči danas kako to učiniti, analiziraj svoje navike danas, zapiši u dnevnik, sigurna sam da već  na ovaj način možeš odlučiti šta ćeš eliminirati, uvesti ili izmijeniti. 

Počni ovako, najbolje znaš sve svoje potrebe,nelagode, prepreke, a zatim se možeš osloniti na profesionalca koji će staviti sprint na tvoj put ka zdravlju i dobrobiti.

U međuvremenu, počni od nečeg tako jednostavnog kao što su mini rutine, tokom septembra ćeš pronaći u našoj grupi savjete, članke, video zapise, vježbe koje možeš započeti sada kako bi dala malo pažnje svom zdravlju. 


BESPLATNO JE, PRIJAVI SE OVDJE



a ako nas želiš kontaktirati na Vibera broj 060 355 6160 i možemo dogovoriti razgovor neobavezni, OTVORENI SMO OD 9h DO 21h SVAKI RADNI DAN ili NEDJELJOM od 15h do 21h. 

Ne čekaj da se uvučeš u "septembarske" obaveze, već sada isplaniraj svoju najbolju verziju sebe. 

Klikni SADA ispod  i piši nam kad bi tebi odgovaralo.


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost