×
Novosti
POBIJEDI IZAZOV I NAGRADIT ĆEMO TE DOBROBITOM

Posljednjih dana podjelile smo sa tobom savjete, vježbe, članke, pravu strategiju da počneš vježbati, da se počneš brinuti o sebi i svom zdravlju, sada ako želiš, jer znaš već da nije dovoljno pročitati samo naše postove ili pogledati video, vrijeme je za poduzimanje radnji.

Danas je utorak, imaš više vremena za tih 5-10 minuta hodanja uz možda jedan od 3-minutnih videa vježbi koje smo ti pokazale tokom ove i prethodne sedmice.

U grupi ŽENA U FORMI imaš preko stotinu primjeraka koji ti mogu pomoći da se aktiviraš.

Ali reći ćemo ti više, odlučile smo ti pokloniti još jedan poklon kako bi bile sigurne da je ponedjeljak doista prekretnica.


IZAZOV "AKTIVAN SEPTEMBAR". 


Piši nam i pokušat ćemo zajedno ako prihvatiš naš izazov, svaki dan tokom sedam dana slati ćemo ti jedan video s prijedlogom vježbi od 5 minuta koje će ti pomoći uraditi prvi korak prema aktivnom i zdravom životu, nezaobilazna stavka za ovaj septembar! 

Dati ćemo ti puno novih ideja za kretanje koje možeš uraditi komotno i u potpunoj sigurnosti svog dnevnog boravaka bez potrebe dodatnih rekvizita/spravica koristeći samo svoje tijelo.  

Odgovori nam sa DA da bi primila ove savjete o stilu života.

Na kraju 7 dana biti ćeš kontaktirana da dogovorimo termin i odmah objasnimo kako dobiti svoju nagradu, bez obaveze.

Napiši na Viber aplikaciju odavde na br. 060 355 61 60  sa svojim imenom + IZAZOV 

Ne zaboravi da se nam pridružiš našoj zatvorenoj grupi ŽENA U FORMI kako bi bila uvijek u toku i da započneš svoj put ka dobrobiti: sa PILULAMA DOBROBITI, člancima i savjetima 

Pokušaj, možeš i ti, ali ako želiš našu pomoć, mi znamo kako to učiniti, grupa je ekskluzivno otvorena za žene, realne žene.


Žene koje žele stvarno da postanu dio naše zajednice kako bi jedna drugu bodrile da ugradimo zdrave navike.

Lažne profile napravljene zbog želje da sačuvate svoju privatnost prihvatamo samo ako nam odgovorite na pitanja koja su postavljena prilikom priključenja u grupu.


Biti će nam drago da se upoznamo i družimo.

Čekamo te! 


 

Aktivnosti
VITKA I ZATEGNUTA ONLINE
Ocjenite aktivnost
DA LI BI ŽELJELA DA KRENEŠ SA NEČIM BRZIM, JEDNOSTAVNIM I EFIKASNIM? VITKA I ZATEGNUTA
Ocjenite aktivnost