×
Novosti
ZA ONE KOJI NI U SEPTEMBRU NISU USPJELE

Još jedan mjesec je prošao.


Znamo da se to događa, mislile smo da smo spremne, a onda dajemo prostora drugim stvarima i naši prioriteti zaostaju.

One koji tjelesnu aktivnost dožive kao načinom života nemaju problem kada će to početi raditi, već ulaze u svakodnevni život kao naviku i nikada je ne napuštaju.

No, svaka od ovih žena koje vidite na slici bila je poput tebe, s poteškoćama u poduzimanju prvog koraka, sa tendencijom odgađanja i s određenim skepticizmom o učincima kretanja u vlastitom životu.

Zato smo do sada pomogle mnogim ženama zakazavši termin, dajući im tehničke savjete i probni period za testiranje sebe i naših usluga.

Uvijek ćeš sama odlučiti kada i kako napraviti prvi korak, ništa te ne košta pokušati, ali ako to odgađaš, nikada nećeš znati kako bi se mogla osjećati.


Kontaktiraj nas i ne čekaj da ti i mjesec oktobar sklizne iz ruku.

Želiš li znati više? Želiš li probati?


Piši nam na link ispod i zatražite sastanak kako bi zajedno s nama pokušala početi ili započeti ponovo zdrav i aktivan život.

 http://lifestyleclub.ba/kontakt 

Također, priključi se na našu žensku zajednicu, napravljena od žene za ženu,  grupa ŽENA U FORMI u kojoj se već sada možeš aktivirati i dobiti korisne savjete, članke i sugestije i pilule dobrobiti koje ti mogu život promijeniti za 5 minuta.


Ne vjeruješ? 


Uvjeri se sama na linku ispod:


Čekamo te uživo ili svakako sa druge strane!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost