×
Novosti
FITNESS JE ZA OPSJEDNUTE ŽENE, MENI SE NE SVIĐA

Razumijemo da su te u prošlosti tjerali da tako vjeruješ.

No stvari se mijenjaju.

Sve se mijenja.

Nije sigurno da su sve teretane za opsjednute, da uopće ima mišićavih muškaraca koji vrište dok treniraju i bulje u tebe "kao krava u šarena vrata" ili grupe žena s markiranomo djećom sve napucane.

Vjerojatno postoje neki takvi Fitnessi, ali nisu svi.

Nisu li svi restorani isti, zar ne?

Za teretane i fitnesse isto.

Ono što čini razliku je misija, ili jednostavnije vjerovanje u bazi, vrijednosti na kojima se temelji to mjesto, prostor koji je samo kutija.

Unutar te kutije su ljudi i njihove vrijednosti koje čine razliku.

Kao što je naš.

Vjerujemo da se kroz pokret može osjećati dobro.

Biti sretna.

Pomoći ženama da se preporode.

Gdje možeš "prakticirati" brigu o sebi, kroz nešto jednostavno i održivo.

Gdje naučiti suočavati se sa životnim izazovima i steći prijateljice.


I pokušaj doći do 69 godina poput naše Tenaide, vidiš li je ovdje na fotografiji?

Dolazi svaki dan, nekad ujutro a nekad navečer ponekad ili popodne ako ne stigne od njenih obaveza, od ponedjeljka do petka (jer nedjeljom ide u baštu) ne propušta nijedan trenutak, i tako cijeli život.


Ovo je tajna da se osjećaš dobro i da se naučiš nositi s tim životom koji je pun obaveza veselih a i tužnih momenata, nekad okrutnih baš prema njoj, a zahvaljujući njenom duhu, aktivnom stilu života i fizičkoj aktivnosti nikada se nije predala, uvijek je reagovala i gledala naprijed.


Isprobaj, dođi i posjeti nas, danas imaš na raspolaganju ne grupni fitness program, fitness ona "kutija" o čemu smo ti pričale nego imaš koncept i sistem rada fokusiran na žene i na njihove potrebe.

Teško je sama, znamo jer smo pomogle stotinama žena i zahvaljući našoj pomoći su uspjele ugraditi zdrave navike i pretvori svoj život u aktivan život, tu smo da i tebi pomognemo u ovom procesu.

 Napiši nam direktno odavde, ili na linku ispod i dogovorimo sastanak bez obaveze i na osnovu tvojih potreba i problema prostudirat ćemo najprikladniji put za tebe.

 http://lifestyleclub.ba/kontakt 


Pridruži  nam se u grupi ŽENA U FORMI gdje su realne žene poput tebe i koje su imale iste probleme kao i ti ,i problem da krenu, pojedine su vježbale i prije no međutim i njima je bilo teško da se ponovo naviknu na  treninge ali sada uspjevaju redovno pratiti, pojedine su se tek sada priključile i počinju da vježbaju uz mini rutine koje objavimo u grupi.

Klikni na link ispod i odgovori nam na postavljena pitanja ukoliko se služiš lažnim profilom zbog privatnosti.

Mi smo realne žene i želimo samo realne žene u grupi.

 Iskoristiti ovu priliku da se brineš o sebi i o svom zdravlju.

Živi najbolje što možeš.

Čekamo te!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost