×
Novosti
OTKRIJ GREŠKU KOJA TE JE SPRIJEČILA DA UČINIŠ PRVI KORAK U SEPTEMBRU

Koliko si puta rekla: "sada mijenjam život", "od ponedjeljka idem na dijetu", "apsolutno želim izdvojiti malo vremena za sebe", "u septembru upisujem se u teretanu, počinjem se kretati da se osjećam dobro "...?

Sviraš stalno istu staru pjesmu i na kraju ništa ne poduzimaš.

Koliko si puta odlagala sve te dobre namjere sve dok ih ne zaboraviš i na kraju ne možeš ništa promijeniti?

Čak i sada kad je septembar otišao i već smo na pola oktobra, sjećamo se šta si rekla pod suncobranom, zar ne?

Ali nisi bila ti kriva, to je bila greška koju nisi mogla izbjeći.

Razmišljala si o tome, istina je, ali zapravo nisi isplanirala pravu strategiju kako bi to učinila pa si na povratku sa godišnjeg odmora bila "uvučena" u svakodnevni život, onda više nisi bila u mogućnosti provesti sve najbolje namjere ovog ljeta.

Zato smo ovdje kako bi ti pomogle, spriječile te da ponoviš istu grešku ovog septembra, ali i prethodnih godina.


Evo rješenja za tebe, isplanirale smo pravu strategiju za tebe, svakodnevno pomažem desecima ljudi da promijene svoj život pokrećući dobru naviku kretanja.


TRI jednostavna koraka koja možeš poduzeti odmah, da isplaniraš svoju promjenu, da nikada više ne odgađaš i konačno osmisliš život koji želiš, ali prije svega ženu koja želiš postati.

Septembar je otišao, ali još uvijek imaš vremena, ne odgađaj za januar, učini to sada, uz našu pomoć, uspjet ćeš!


  1. Pošalji nam poruku na messanger i podijeli sa nama tvoju najveću prepreku koja te spriječava da budeš aktivna.

  2. Zakaži prvi sastanak sa nama. Prvi sastanak na kojem ćemo se međusobno upoznati i analizirati tvoje potrebe kako bismo pronašli najbolje rješenje za tebe.

  3.  Počni ovaj put na pametan način sa profesionalnom trenericom koja će ti omogućiti da imaš prilagođenu strategiju nakon strateškog savjetovanja sa njom o vježbama, savjetima, aktivnostima prikladnim za tebe i za transformaciju koju želiš.

PLUS >> Podijeli tvoje iskustvo s prijateljicom, u dvoje je zabavnije, poticajnije i pomoći će ti da ostaneš konstantna i dodatno imaš kao naša članica poseban poklon i benefite.


KLIKNI OVDJE DA SAZNAŠ VIŠE I NE PROPUSTIŠ OVU PRILIKU  DA KONAČNO POČNEŠ.

Kreni da živiš najbolje što možeš uključujući kretanje i zdrav stil života. Na našoj facebook grupi ŽENA U FORMI možeš da pratiš PILULE DOBROBITI i za početak, možeš krenuti s vježbama koje možeš raditi od kuće, ali mala sugestija je da neodustaneš od blagostanja čak i u ovom čudnom i strašnom periodu, bilo u teretani, na planinama, kod kuće.



Pobijedi lijenost i pokreni se sa nama! Mi ti možemo pomoći!

Čekamo te! 


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost