×
Novosti
RJEŠENJA SU PONEKAD NA DOHVAT RUKE

Znamo da je ponekad teško povjerovati, ali rješenja su često na dohvat ruke i prečesto dopuštamo im da izmaknu.

Uronjena/Udubljena u svakodnevne poteškoće, ne vjeruješ da je bilo kakva promjena moguća i očekuješ da bilo koje rješenje mora nužno biti vrlo složeno i teško provesti.

Nakon 20 godina iskustva u tom području uvjerila sam se nam da nije tako.

Možeš poboljšati svoj život ako se fokusiraš na male konkretne korake.

Nemoj upasti ponovo u zamku da mora biti sve potaman da kreneš, da bude sve perfektno i idealno. Ti kreni pa će se stvari smjestiti gdje trebaju sa vremenom.

Već neko vrijeme žališ se jer bi htjela odvojiti neko vrijeme za sebe, da pronađeš način da se vratiš u formu i kreneš ponovo na trening, vratiti se na staru kilažu i da riješiš se te dosadne boli u leđima? Dobro!!

Danas smo ovdje kako bi ti pružile priliku da poduzmeš one male konkretne korake koji će ti omogućiti da konačno promijeniš svoj život i počneš posvećivati vrijeme koje tako želiš.


Želiš li probati? 

Ovdje smo za tebe, napiši nam direktno ovdje kako bi zakazale besplatan neobavezujući prvi razgovor na kojem ćemo ti pomoći da napraviš bolju strategiju za tebe, a onda možeš da testiraš da li funkcioniše za tebe. 

Nemoj odlagati, počni sada.

Poslušaj nas, pokreni se više, jedi manje i živjet ćeš sretnija!

KLIKNI OVDJE DA SAZNAŠ VIŠE I NE PROPUSTIŠ OVU  PRILIKU  DA KONAČNO POČNEŠ.

Kreni da živiš najbolje što možeš uključujući kretanje i zdrav stil života. Na našoj facebook grupi ŽENA U FORMI možeš da pratiš PILULE DOBROBITI i za početak, možeš krenuti s vježbama koje možeš raditi od kuće, ali mala sugestija je da neodustaneš od svog fizičkog zdravlja čak i u ovom čudnom i strašnom periodu, bilo u teretani, na planinama, kod kuće.


Pobijedi lijenost i pokreni se sa nama! 

Mi ti možemo pomoći!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost