×
Novosti
MISLIŠ LI DA NAM JE PROMIJENILA NAČIN ŽIVOTA, OVA SITUACIJA KOJU DOŽIVLJAVAMO?

Pandemija je naglasila već postojeće probleme naprimjer s prekomjernom tjelesnom težinom, metaboličke vrijednosti tipa kao što su dijabetes, holesterol, trigliceridi i svi smo završili sa iscrpljenim tijelom i glavom. 


Nažalost, ovo stanje nije promijenilo stare navike, one žene koje su bile lijene ostale su lijene, one koji nisu imale vremena brinuti o sebi nemaju vremena ni sada, one koji su jele junk food nastavljaju to činiti. 

Namjere su uvijek dobre, ali "porok" uvijek nadvlada.

Previsoka je stopa pretilosti nakon pandemije.


Šta uraditi? 

Kako promijeniti loše navike?


U međuvremenu se moraš pouzdati i informisati, razgovarati s onima ženama koje su bile prije tebe, možda pratiti onu prijateljicu koja te već neko vrijeme poziva da se priključiš.

Moraš pokušati i dati si vremena.

Radimo i sa ženama koje nisu nikada u životu radile nikakvu aktivnost i nevjerojatno je otkriti koliku korist imaju već od prve sedmice treninga. 

Možemo ti pomoći bez ikakvih problema bez obzira na stanje u kojem se trenutno nalaziš. 

Ako nas kontaktiraš i dogovoriš termin sa nama, ponudit ćemo ti besplatnu i neobavezno konsultaciju, i ukoliko se odlučiš da nam se pridružiš ponuditi ćemo ti i besplatne tehničke konsultacije koje ti dozvoljavaju da napreduješ i da ostaneš u formi ne samo sada nego za cijeli život. 


Ako doista namjeravaš u svom životu pokrenuti zdravu naviku kako bi očuvala svoje zdravlje i živjeti sretna i zadovoljna nemoj se dalje dvoumiti.

Već smo pri kraju oktobra i pred nama ima još dva mjeseca da počneš raditi na sebi pred Novu godinu, nemoj više odgađati jer pravo vrijeme je SADA. 

Kliknite ovdje ispod i zakaži svoj prvi sastanak sa nama. Mi ti možemo pomoći samo pod uslovom da i ti isto želiš, da imaš vremena za to i da djeluješ.

 http://lifestyleclub.ba/kontakt 

Pridruži nam se u grupi ŽENA U FORMI na linku ispod i odvoji kvalitetno vrijeme za sebe i svoje zdravlje.  



Čekamo te!

Stvori svoju najbolju budućnost! 


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost