×
Novosti
NISAM MISLILA DA ĆU USPJETI

Neki dan nam je došla vježbati A., jako fina, briljantna žena, vrlo odlučna da vrati svoj život i brine o svom zdravlju.

Počela je zajedno sa trenericom koja joj je napravila već drugi program i na kraju njenog prvog treninga joj je rekla:„Znaš, jako se dobro osjećam, nisam baš vjerovala da ću uspjeti, ja sam baš sretna zbog toga!".

Ovo je jedna od stvari koja žene najviše sputava da počnu.

Je li se to dogodilo i tebi?

Da nešto želiš započeti, a nisi to učinila, jer se bojiš da ne uspiješ?

Ali koliko si stvari mislila da ne možeš uspjeti u životu, a onda si to učinila umjesto toga?

  • na poslu, 
  • na fakultetu, 
  • u porodici.

Po našem mišljenju, jako puno.

Najteže je započeti.

A. je imala hrabrosti napraviti taj prvi korak i mi smo joj samo pomogle, bile smo uz nju, slušale njene potrebe, pustila je kćer da je dovode do nas, jer nije znala hoće li moći razumjeti, izabrati, trebala joj je pomoć.

I tako nakon našeg lijepog čavrljanja, nakon što nam je ispričala šta je muči, šta joj se najviše ne sviđa na njoj, šta želi poboljšati u svakodnevnom životu, kojim danima i u koje vrijeme želi to raditi i td. Zakazala je prvi sastanak sa trenericom.

Tamo je A. našla nekoga ko će je dočekati, nije se osjećala napuštenom, jer je prvi trening odradila zajedno sa trenericom i onda smo odlučile kako će nastaviti svoj put.

Za dvije sedmice A. i njena asistentica će razgovarati i ona će nam reći kako ide, ali u međuvremenu nam je odmah rekla da nije mislila da će uspjeti, ali jeste, najteži dio je bio da poduzme taj korak.

Ali ako to učiniš onda garantujemo da ćeš i ti, kao i ona, uspjeti i ako nam želiš dati ovu divnu priliku pomoći ćemo ti da to omogućiš, samo moraš to željeti.

Piši nam na messanger da započneš svoj put prema novom zdravom i aktivnom životu!

Ne odlaži više jer dobrobit nema sezone i učinit će da se odmah osjećaš dobro i puna pozitivne energije.

Pridruži nam se u grupi ŽENA U FORMI na linku ispod i odvoji kvalitetno vrijeme za sebe i svoje zdravlje.


Čekamo te!

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost