×
Novosti
JA TO HOĆU, JA TO MOGU!

Sve kreće iz naše glave, misli nas dovode do osjećaja, osjećaji nas dovede do akcije, akcije do rezultata

Ako mislim stalno da sam lijena, da nemam vremena, da neću moći uspjeti radi previše obaveza, koja vrsta djelovanja će te dovesti do ovih misli? 

Naravno da ti ništa neće pomoći da poboljšaš ako nastaviš da budeš lijena, da ne pokušavaš sebi da posvetiš vrijeme da budeš povezana sa rutinskim životom. 

I kakav rezultat ćeš postići? 

Nikakav, nastavit ćeš da budeš umorna, pod stresom, izvan forme, da se zadišeš kada se popneš uz stepenice, da trčiš za djecom, imat ćeš problem da zavežeš pertle, bolna leđa čim ustaneš i da više nikad nećeš moći obući one farmerke koje su se tebi toliko svidjele. 

A da počneš da razmišljaš malo drugačije, da možeš uspjeti, da možeš obući tene i ići hodat, da odvojiš dva sata sedmično samo za sebe? 

Šta bi se moglo desiti? 

Da, vrlo moguće je da ćeš početi da radiš. 

I sa kojim rezultatom? 

Da ćeš se osjećati bolje, da ćeš biti sretnija, aktivnija, da nećeš više imati bolna leđa, da se nećeš zadisati, da ćeš se igrati bolje sa svojom djecom i da ćeš bolje izgledat kada budeš obukla ponovo tvoje omiljene farmerke. 

Robinje smo naših misli i koristimo negativne misle kao alibi. 

Ali naš um je fantastičan, učini da uradimo šta on želi. 

Kreni odatle. 

Mi ti možemo pomoći da uradiš prvi korak. 

Zakaži svoju besplatnu konsultaciju na linku ispod.

ili

NAPIŠI nam poruku s tvojim imenom na Viber br. 060355 61 60 ili porukom na messanger rado ćemo te upoznati bez obaveze i podjeliti sa tobom kako možeš učiniti prvi korak.

Ako želiš, možeš početi tako što ćeš staviti sebe kao prioritet i odlučiti da se pokreneš malo uz lagane vježbe koje traju 5min. Možeš naći preko 100 u grupi Žena u Formi na linku ispod.


Posveti sebi vrijeme koji si zaslužila i živi na najbolji mogući način!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost