×
Novosti
VRATI SE U FORMU I ŽIVI PUNIM PLUĆIMA

Osjećaš da si sve više i više van forme, umorna si i sa viškom kilograma. 

Možda primjetiš i ti: umor, tegobu i višak kila. 

Sve su to smrtne kočnice koje ne dozvoljavaju da živimo u potpunosti i mogu pretvoriti tvoj život u stvarnu trku sa preprekama. 

Za mnoge žene decembar je kritičan momenat, energija  je na najnižem nivou, i nalaze se u nemogućnosti da reaguje i bez volje su da rade bilo šta. 

Ako si se pronašla u ovoj situaciji makar jednom u životu ili se nalaziš upravo sada u takvom momentu, onda znaš o čemu pričamo. 

Da se vratiš u formu, da vratiš energiju, da prevaziđeš umor i da se boriš protiv viška kilograma, potrebna je precizna STRATEGIJA  koju sama ne bi mogla da nađeš. 

Često imaš tendenciju da smanjuješ i zanemaruješ problem i pasivno ga prihvataš kao da je normalno jer prolaze godine."Želimo da budemo jasni: NIJE NORMALNO

Život se treba živjeti punim plućima i da bi to mogla učiniti potrebno je da se osjećaš dobro, zdravo sa puno energije, puna  snage i entuzijazma!" 

Ali kao što smo maloprije naveli, potrebna je METODA I STRATEGIJA i potrebno je znati odgovoriti na problem, znati koji je mehanizam koji dovede do zamora i viška kilograma, kako se stvori i koji su realni uzroci i krenuti u AKCIJU


A koje su to strategije koje trebam koristiti? 

Kako da budem uporna? 

Koliko puta vježbati? i kako? 


Ako si već ustanovila da nije nikakva patologija ili zdravstveno stanje, imamo DOBRU VIJEST ZA TEBE


Lijepa vijest je da nisi OSUĐENA


I da još uvijek možeš da popraviš situaciju i da dobiješ odgovore na sva tvoja pitanja. 


Da li je u pitanju reaktivacija nakon jednog dužeg perioda što si napravila pauze ili praviš projekat za PREOKRET mi ti možemo pomoći, i ukoliko stvarno želiš da se pokreneš, piši nam direktno ispod ovog posta na link.


A ako želiš probati, spremile smo dar za tebe!


"NOVOGODIŠNJI IZAZOV " – POBJEDI SVOJE IZGOVORE


21 dana neograničenog pristupa, gdje možeš testirati, nakon posebne konsultacije, tokom koje ćeš dobiti naš savjet da pripremiš 21-dnevni akcijski plan kreiran prema tvojim potrebama, kako bi uz našu podršku i savjete fokusirala na aktivnosti koje ti odgovaraju.


Sve za samo 10 KM.


Ali pazi da će ta mogućnost nestati krajem mjeseca.


Budi naša gošća 13. DECEMBAR - Ponedjeljak u 18:00h "REZULTATI PRIJE SVEGA" i prezentacija novog "PUMP-a"


Odlična prilika za tvoj prvi korak!


Čekamo te!


"Sad je do tebe i savjetujemo ti da REAGUJEŠ i da izađeš iz ovog statusa kako bi živjela život sa puno energije, snage i entuzijazma”.

 

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost