×
Novosti
BOLE LI TE LEĐA, ILI ZNAŠ NEKOGA KO OD TOGA PATI?

Da, mnoge žene s kojim razgovaramo svaki dan pate od toga.

Slične su priče:

"Na početku me je boljelo ponekad"


A šta si radila?

"Ništa jednostavno sam ignorisala i kad je me je boljelo malo više samo flaša i masiraj, tablete ili krema namazala sam i to je to"

"Poslije nekoliko mjeseci svaki dan sam se budila sa onim sitnim i dosadnim bolovima koji nisu mi dali da mirno sjedim da radim, ni da ostanem dugo na nogama i čak dok sam sjedila na fotelji sam osjetila kako me boli. Bila sam nervozna i isfrustirana jer nisam uspjela da radim sve šta sam htjela"

Pa onda šta je bilo...

"Jednog dana sam se ukočila i morala sam ići kod doktora na injekcije"

KRAJ TUŽNE PRIČE


Previše si puta prisiljena  suzdržati se u pokretima ili odustati od nečega jer ti leđa zadaju puno problema, pa šta radiš?

Podleći ili pokušati promijeniti??

Evelina je odlučila se promijeniti, i posvetiti se nečemu što bi moglo riješiti njen problem, pa je pratila naš specifičan protokol rada za sve one žene koje trebaju eliminirati bolove u leđima, bolje se osjećati  u predjelu vrata i eliminirati zauvijek pogrešno držanje.

Evelina kad je krenula dugo nije vježbala i imala je jako puno problema sa zdravljem i sa kičmom. Dugo  je sjedila na poslu i išla je na fizikalne. Udebljala se bila pa joj je jako bilo bitno da taj problem riješi. Jako joj je bilo bitno da riješi hronične bolove koji su nju spriječavali da radi i da živi u potpunosti život.

Na hroničnu bol u leđima joj je znatno loše uticalo vrijeme.

Nakon 3 SEDMICE je odmah počela primjećivati kako ima više energije, i da je više rastezljivija.

Problem joj je još uvijek isti - sjedi dugo na poslu ali makar se sada fantastično osjeća poslije treninga, izbaci stres. Kada je krenula jako se puno znojila jer se tada suočavala sa vrlo osjetljivim periodom za svaku ženu. Pred klimaks se žene promjene fizički i pshički ali Evelina stalno motiviše samu sebe i bori se sama sa sobom zajedno sa nama.


Kako je sada Evelina?

Evelina je zmaj od žene, ima evidentan napredak ne samo tjelesni nego i psihički jer napokon može da radi šta god poželi od treninga čak i one jače. Fizička aktivnost za nju je stil života!

Radujemo se što ćemo se družiti i naredne godine jer je Evelina bez dileme obnovila dobrobit koju samo fizička aktivnostti može dati!

Želiš li i ti probati da promjeniš svoju današnju situaciju?


Kreni onda odmah i prijavi se na naš 3. DOGAĐAJ u DECEMBRU!


16. DECEMBAR - četvrtak "ZBOGOM BOLOVIMAU LEĐIMA" i prezentacija novog programa ZDRAVA LEĐA.


Pomogle smo stotinama žena poput tebe, ako su one mogle, možeš i ti!


"NOVOGODIŠNJI IZAZOV " – POBJEDI SVOJE IZGOVORE


21 dana neograničenog pristupa, gdje možeš testirati, nakon posebne konsultacije, tokom koje ćeš dobiti naš savjet da pripremiš 21-dnevni akcijski plan kreiran prema tvojim potrebama, kako bi uz našu podršku i savjete fokusirala na aktivnosti koje ti odgovaraju.

Sve za samo 10 KM.

Ali pazi da će ta mogućnost nestati krajem mjeseca.


Rezervacije su otvorene... Priključi se odmah na linku ispod.


ili


NAPIŠI nam poruku s tvojim imenom na Viber br. 060355 61 60 ili porukom namessanger rado ćemo te upoznati bez obaveze i podjeliti sa tobom kako možešučiniti prvi korak.


 Čekamo te!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost