×
Novosti
DA LI SI I TI MEĐU ŽENAMA KOJE STALNO ODGAĐAJU ZA SUTRA

"Mudar napravi odmah ono štobudala učini na kraju; obojica rade istu stvar, ali u različito vrijeme."

 - (Lord Acton)

Za neke žene odlaganje je prava"psihopatologija", za druge je samo način da se "zezaju" inastave odgađati svoje obveze i odgovornosti.

Ako si i ti pomislila nakon ljeta"u septembru se upisujem u teretanu", a onda između početka škole,djece i nastavka svakodnevne rutine, odgodila si za oktobar koji je postaoposlije Nove Godine, ali "sada su praznici, počet ću sa Novom godinom", a djeca su se razboljela, a onda je Ramazan i sad misliš" odponedjeljka se prijavljujem jer se moram vratiti u formu za ljeto ", alineplaniran problem na poslu i zakasnila si i kao magija eto ljeta, koje tezabrine jer nisi se osjetila ugodno na plaži, pokrivala si se sa maramom okostruka, gledala si okolo da vidiš jel te ko primjetio i nisi se osjećala dobro, 

došao je momenat da kažeš: STOP!

Da bi izbjegla sve to samo ti možešpromijeniti stvari, ti si ona koji drži volan svog života, a koji je sastavljenod svih malih izbora koje donosiš svaki dan. 

NIDŽARA je rekla STOP!

Kad je Nidžara počela trenirati rekla nam da jedugo razmišljala o tome, čak od prošlog ljeta htjela je da trenira, ali nikakonije uspjela učiniti prvi korak dok je tetka nije pokrenula.

Mrsko joj bilo poslije posla ali je počela primjećivatikako joj ponekad bole leđa.

Radi kancelarijski posao i dosta se potrudilada pješači, no međutim to nije bilo dovoljno u rješavanju njene nelagode.

Na početku je bilo teško, jer nije odmahprimjetila fizičku promjenu, nije uspjela ishranu prilagoditi, mrzi kardioraditi i definitivno joj bilo teško ali je stekla jednu od najvažnijih stvarina početku.

STEKLA JE REDOVNOST!

Rado je dolazila na trening, svidjelo se joj štomože kombinovati, u skladu sa savjetima koje je trenerica podjelila sa njom,različiti programi i toliko su joj se svidjeli da za nju je bilo UŽITAKdolaziti.

Sada Nidžara je vrlo sretna!

"Smršala sam dosta i napokon vidim nasebi po garderobi da sam se vratila na u svoje. Nemam više nikakvog stresa.Samo da pazim malkice na ishranu i super!"

Nidžara više ne razmišlja o tome kako će seosjećati i izgledat preko ljeta, nego razmišlja o tome kako neće da se osjećaza 2/3 godine ako prekine ovu zdravu naviku.

A ti?

Počni odmah!

Došlo je vrijeme da preuzmeš uzde svogživota i da se vratiš kući sa rezultatima koje zaslužuješ kao Nidžara i sve ženekoje su nam priključile u zadnjih 16 godina.

Pomogle smo stotinama žena poput tebe,ako su one mogle, možeš i ti! 

"NOVOGODIŠNJI IZAZOV " – POBJEDI SVOJE IZGOVORE

21 dana neograničenog pristupa, gdje možeš testirati,nakon posebnekonsultacije, tokom koje ćeš dobiti naš savjet da pripremiš 21-dnevni akcijskiplan kreiran prema tvojim potrebama, kako bi uz našu podršku i savjetefokusirala na aktivnosti koje ti odgovaraju.

Sve za samo 10 KM.

Ali pazi da će ta mogućnost nestati krajem mjeseca.

Rezervacijesu otvorene... Priključi se odmah na linku ispod 

ili

NAPIŠI nam poruku s tvojim imenom na Viber br. 060355 61 60 ili porukom na messangerrado ćemo te upoznati bez obaveze i podjeliti sa tobom kako možeš učiniti prvikorak.

 Čekamo te!

 

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost