×
Novosti
NIJE KAKO IZGLEDA I ZAMIŠLJAŠ

I ti si bombardirana sa svim onim videozapisima, objavama, fotografijama, žena koje treniraju u teretani koji pomiču ogromne gume, penju se po užadima, onim NO PAIN NO GAIN, super oblikovane žene ili sa savršenom tjelesnom građom i figurom koje se izvijaju i govore da rade jogu, u nemogućim položajima?


Zbog ovoga misliš da teretana nije za tebe?


Za tebe koja se dugo nisi micala, a htjela bi se samo malo vratiti da se krećeš, vratiti se u formu i osjećati se bolje?


Dobra vijest je da nije kako oni žele da vjeruješ, ono što se događa je zapravo to.


Ono što ovdje vidiš i možeš vidjeti su programi organizovani specifično za žene, jednostavne, prilagodljive sa većim ili manjim intenzitetom u ovisnosti o tvojoj trenutnoj situaciji, zabavni časovi uz pomoć rekvizita i malih utega, za vraćanje tonusa cijelom tijelu, povećavajući njegovu fleksibilnost i snagu ili za sagorijevanje kalorija i povećanje bazalnog metabolizma.


Evo 5 prednosti naših treninga:


# 1 Poboljšaj koordinaciju. Mali pokreti koji se izvode povećavaju razinu svijesti o tijelu. Korištenje nogu i ruku u istovrijeme povećava koordinaciju.


# 2 Poboljšava aktivaciju mišića i neuromišićnuvezu između uma i tijela.


# 3 Pojačava metabolizam i nemasnu masu. Izometrijske vježbe koje se koriste u ovoj vrsti treninga razvijaju ravnotežu iizdržljivost.


# 4 Povećava fleksibilnost i pokretljivost zglobova.


# 5 Poboljšaj držanje kroz specifične vježbice namjenjene za tebe.


Ovo je stvarnost, postoji pravi Fitness za tebe i treninzi također.


Piši nam odavde da dogovorimo sastanak, biti će mi drago čuti tvoju priču i preporučiti ti najbolju rutu da postigneš šta god poželiš.


OTVORENE SU REZERVACIJE ZA 23. DECEMBAR -ponedjeljak "TRENING ZA SAVREMENU ŽENU" i prezentacija ŽENA U FORMI.


Želiš testirat ono šta radimo i prije svega vidjeti možeš li to učiniti, da li se osjećaš ugodno, možeš li se organizovati i izdvojiti malo vremena za sebe, da li ti se sviđa atmosfera i društvo evo posebne prilike.


"NOVOGODIŠNJI IZAZOV " - POBJEDI SVOJE IZGOVORE


21 dana neograničenog pristupa, gdje možeš testirati, nakon posebne konsultacije, tokom koje ćeš dobiti naš savjet da pripremiš 21-dnevni akcijski plan kreiran prema tvojim potrebama, kako bi uz našu podršku i savjete fokusirala na aktivnosti koje ti odgovaraju.


Sve za samo 10 KM.


Ali pazi da će ta mogućnost nestati krajem mjeseca.


Ova godinu skoro je prošla, nemoj sada odgađati poslije Nove godine, probajmo zajedno SADA jer smo pripremili nevjerovatne pogodnosti i benefite da nagradimo sve žene koje za 2022. odluče da rade na svojoj sreći i dobrobiti.


Napiši ovdje kako bi zatražila svoj POZIV na NOVOGODIŠNJI IZAZOV, ovaj specifičan plan koji će ti pomoći da pobjediš sve svoje izgovore i da se ponovno aktiviraš, da počneš iznova, misliš na sebe.


 Čekamo te!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost