×
Novosti
KAKO PROMIJENITI ONO ŠTO NE IDE

Koliko vas bi željelo nešto promijeniti?

Koja bi od vas željela promijeniti svoj fizički izgled? Izgubiti nekoliko kilograma, ili promijeniti posao, šefa, promijeniti partnera?

Ukratko, sigurno postoji nešto što bi svaka od nas željela promijeniti.

Šta tačno činiš da promijeniš ono što ti se ne sviđa?


Najčešća strategija je ŽALITI SE!!


Ali... možeš se žaliti na stvari u prošlosti, na budućnost, na krizu, možeš se žaliti ispravno ili ne, ali prigovaranje nije strategija i neće pomaknuti ili promijeniti tvoju situaciju ni za centimetar.

Druga najčešća strategija je misliti da želiš sve brzo promijeniti.

Ali ne ide ni to.

Najbolje rješenje je napraviti male promjene svaki dan.


Ako želiš izgubiti nekoliko kilograma, razmisli o tome da svaki dan počneš malo hodati ili posvetiti nekoliko minuta fizičkoj aktivnosti sa jednostavnim vježbicama, a zatim početi smanjivati ​​porcije hrane za stolom, nastavi izbacivati ​​lošu hranu, početi trenirati s trenericom koja te uputi i vodi kroz proces promjena...


Ukratko, unošenjem malih promjena u vrijeme koje će ti omogućiti da pokreneš zdrave navike bez narušavanja tvog života.


ODGOVORI NA OVO PITANJE

Koja je najmanja i najjednostavnija stvar koju možeš učiniti odmah, a koja će ti omogućiti da napraviš prvi korak da svoj život usmjeriš u smjeru kojem težiš?

Znamo odgovor. Mi ti možemo pomoći kako smo pomogle stotinama žena poput tebe i kako smo pomogle našoj divnoj Aidi!


Aida na primjer trenirala je košarku ranije i znala je šta znači biti u formi, imati kondicije i snage i energije i neaktivnost ju je dovelo do toga da nije imala snage u mišićima, kondicija joj je bila vrlo loša, voljela bi da smrša i tonifikuje i da stekne naviku.


Šta misliš šta je uradila? Žalila se?


Možda jeste neko vrijeme dok nije preuzela život u svoje ruke.


Nakon samo 3 sedmica smršala je 4-5kg kako je krenula. Bolje se osjeća to joj je najbitnije. Ispuše se i trening joj dobro dođe.


Kad smo pričale zadnji put rekla nam je da ima jaku želju da nastavi trenirati, bojala se samo da ne može da se organizuje, ima cuku sad i svoje slobodno vrijeme posveti njoj ali je pobjedila svoje strahove sa djelovanjem!


Bravo Aida!


Čestitamo na tvojoj odluci i radujemo se što ćemo se nastaviti družiti u 2022. godini!

 

"NOVOGODIŠNJI IZAZOV " - POBJEDI SVOJE IZGOVORE


21 dana neograničenog pristupa, gdje možeš testirati, nakon posebne konsultacije, tokom koje ćeš dobiti naš savjet da pripremiš 21-dnevni akcijski plan kreiran prema tvojim potrebama, kako bi uz našu podršku i savjete fokusirala na aktivnosti koje ti odgovaraju.


 Sve za samo 10 KM.


Ali pazi da će ta mogućnost nestati krajem mjeseca. Ova godinu skoro je prošla, nemoj sada odgađati poslije Nove godine, probajmo zajedno SADA jer smo pripremili nevjerovatne pogodnosti i benefite da nagradimo sve žene koje za 2022. odluče da rade na svojoj sreći i dobrobiti.


Napiši ovdje kako bi zatražila svoj POZIV na NOVOGODIŠNJI IZAZOV, ovaj specifičan plan koji će ti pomoći da pobjediš sve svoje izgovore i da se ponovno aktiviraš, da počneš iznova, misliš na sebe.


 Čekamo te!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost