×
Novosti
MALE AKCIJE ZA VELIKU PROMJENU

Kad bi morala odabrati jednu naviku da pokušaš promijeniti cijeli svoj život, šta bi odabrala?


Postavljamo ti ovo pitanje jer nas vrlo često navode na razmišljanje da je za postizanje velikih promjena apsolutno potrebno poduzeti velike akcije.


Ustvari to nije tako, ponekad dodirivanje pravih "dugmića" stvara niz kaskadnih reakcija koje stvaraju ogromnu promjenu čak i ako ono što si učinila kao pojedinačna radnja nije tako upečatljiva stvar.


Dakle, umjesto da razmišljaš o velikim akcijama, ono što trebaš uraditi je biti u stanju da dobro razmišljaš na čemu želiš poraditi, jer će u stvari vjerojatno biti dovoljno dodirnuti te "dugmiće" za veliku promjenu.


Vratimo se na izvorno pitanje... kada bi morala odabrati jednu naviku da pokušaš promijeniti cijeli svoj život, šta bi odabrala?


Nakon identificiranja, sve što trebaš učiniti je shvatiti kako to s vremenom pretvoriti u navike, a mi u tome ti možemo pomoći.


Zatražite konsultacije sa nama, pronaći ćemo način da učinimo taj famozni prvi korak i promijenimo tvoj život zauvijek kao što je uradila NERIMANA.


Nerimana je divna žena koja ima  “ono nešta”. Žena koja živi punim plućima i koja dolazi na treninge s velikom strašću.


Prije nego što se nama obratila nije vježbala 4-5godina i to je dovelo do toga  da ima bolove u leđima. Htjela je da radi na svojim nelagodama i na kondiciji i za toje bila spremna napokon da odvoji vrijeme za sebe.


Nakon 21 DAN


Osjetila je da joj prija fizička aktvinost, bolje se osjećala i željela je da nastavida vježba i da odvaja vrijeme za sebe jer ona od 15 godine ima problema sa leđima i napokon je osjetila olakšanje od kad se pokrenula.


Razmislila je o godišnjoj članarini i na kraju je prihvatila do sada dva izazova.


NERIMANA se priključila 2019. godine i obnovila jeza 2022. godinu.


Šta misliš da li je Nerimana pobjedila izazov?


DA


Jel joj bilo lahko?


NIJE


Da li je uspjela ugraditi zdravu naviku bez obzira što je krenula nakon velikog perioda neaktivnosti i problema koji ju je mučio cijeli život od 15 godine?


DEFINIFIVNO JESTE


ČESTITAMO NERIMANA na tvojoj odluci!


Drago nam je da ćemo nastaviti da se družimo i podjeliti lijepe momente zajedno :)


A ti šta čekaš?


Još 3 dana da se priključiš na naš


"NOVOGODIŠNJI IZAZOV " – POBJEDI SVOJE IZGOVORE


21 dana neograničenog pristupa, gdje možeš testirati, nakon posebne konsultacije, tokom koje ćeš dobiti naš savjet da pripremiš 21-dnevni akcijski plan kreiran prema tvojim potrebama, kako bi uz našu podršku i savjete fokusirala na aktivnosti koje ti odgovaraju.


Sve za samo 10 KM.


Ali pazi ta će mogućnost nestati nakon 30 Decembra!


Pošalji nam poruku na Viber br.060 355 61 60 ili porukom na messanger rado ćemo te upoznati bez obaveze i podjeliti sa tobom kako možeš učiniti prvi korak.


Zatraži svoju propusnicu i budi naša GOŠĆA.

Čekamo te!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost