×
Novosti
PRVA 23 BROJA SU VEĆ ZAUZETA

Zdravo svima 

Naša NOVOGODIŠNJA IGRA igra se nastavlja i polako se približavamo našoj lutriji koja ove godine ima godišnju članarinu kao prvu nagradu!

Na TABELI je zauzeto već 23 broja ali imaš na raspolaganju još brojeva koje možeš odabrati da sudjeluješ u izvlačenju i osvoji od 1 do 12 mjeseci besplatno.

Dakle, ako još uvijek razmišljaš hoćeš li potvrditi svoju obnovu za 2022. godinu, dovoljno je da kontaktiraš svoju asistenticu za članice kako bi ti detaljno opisala koje su prednosti i zašto bi trebala ulagati sada u svoje zdravlje i dobrobit. Uz akontaciju ako imaš jako dalek rok za istek svoje članarinu možeš sebi osigurati učešće u izvlačenju i mogućnost da ostvoriš ekstra nagrade.

U ovoj igri ne možeš izgubiti jer planiranje svoje najbolje budućnosti, ulaganje u sebe i u svoje zdravlje je uvijek DOBAR POTEZ za pametne žene.

  • Šta je tvoj rizik?
  • Da ne izvuku tvoj broj?

Dobro razumijemo ali posmatraj ove dvije opcije:

1. Ako se igraš imaš 50% da budeš izvučena a 50% da ne budeš izvučena

2. Ako ne igraš 100% nećeš biti izvučena

"Ali ja nemam sreće, nikad ništa ne osvajam!"

Istina je i mi to uvijek kažemo, ali ako završimo tombolu, izvući će se 5 brojeva pa će se 5 žena obradovati, i imaš mogućnost da budeš i ti među njima, barem za ovu godinu, barem za ovu sitnicu imat sreće.

Razmisli, bez obzira sada o tome hoćeš/nećeš biti izvučena koliko je veliki procenat da u 2022:

• ćeš se osjećati bolje

• biti sretnija

• manje po stresom

• u formi

• zdravija

• imati zdravu naviku

• jača

Unaprijed programiraj svoju budućnost i nećeš se pokajat jer jedino fizička aktivnost može da ti daje sve gore navedeno.

"Ali šta ako... se razbolim... mijenjam posao... zatrudnim...izgubim posao...ako ne budem mogla zbog..."

Lifestyle Club je jedini Fitness u Sarajevo koji ti pruža DUPLU GARANCIJU koja ti dozvoljava da nadoknadiš propuštene termine i da iskoristiš do kraja svoju članarinu.

Brzo razmisli jer se brojke brzo završe, a time i vaše šanse bliže kraju.

Hajde, igraj i pobijedi!

PS: ako ne znaš igrati znači da još nisi se zakazala sa nama i zbog toga nam je jako žao, ali još imaš vremena, imaš vremena do 31. januara, trči na Front Desk ili pošalji nam poruku i dogovori termin kako bi mogla početi igrati i pobijediti!

Utorak 1. FEBRUAR će biti izvlačenje tako ne odlaži dalje i preuzmi svoj sretni broj!

OVDJE ZAKAŽI SVOJ PRVI SASTANAK (UČINI PRVI KORAK)

Napiši nam poruku sa svojim imenom na viber br. 060 355 6160 ili na link ispod i rado ćemo te kontaktirati kako bismo razgovarale bez obaveza.


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost