×
Novosti
IGRAJ I POBIJEDI - 1 STEP ZAVRŠEN

Danas je ponedjeljak, još jedna sedmica je iza tebe, praznici su odavno gotovi i želimo te podsjetiti na nekoliko stvari vezanih za Novogodišnju igru.


Mnoge od vas su već završile prvi korak, onaj od 8 treninga, ugradile su naviku i sada nastavljaju da pretvore 2022 u najbolju godinu ikad, čestitamo od srca i svaka čast!


Sve žene koje su htjele ali  nisu se još aktivirale i trebale bi ovih dana ponovo započeti nakon praznika i kratke pauzice, preporučujemo ti da se sjetiš svoje kartice igre, jer sada trebamo nastaviti barem s drugom etapom da bismo stigle do prvih besplatnih dvadeset jedan dan.


Ako za vrijeme praznika ili do sada nisi imala priliku razmisliti kome da daš dvadeset jedan dan na poklon, učini to sada, tvoja će prijateljica imati priliku do 31. januara da aktivira poziv.


Podsjeti ih da pozovu 033 873 257 ili porukom preko Viber-a na br. 060 355 6160 da zakažu sastanak, pa ćemo ih sigurno dočekati.


I da će trebat samo aktivirati poziv u iznosu od 10 KM i odvajati vremena da nam kažu šta je za njih važno kako bi mogli organizovat sastanak sa glavnom trenericom jer za nas je njihovo zdravlje važno.


Ostali koraci odnose se na učlanjenje, obnovi tvoju članarinu, obnovi je na godinu dana i odmah ćeš imati besplatne mjesece i SUPER EXTRA BONUS, i odaberi broj na ploči lutrije.


"Ali, već imam godišnju članarinu"


Ako se osjećaš ugodno i ne želiš se odreći svoje dobrobiti, potvrdi obnovu čak i sa akontacijom, osim što osiguravaš sebi svoje dobro, možeš osvojiti godišnju članarinu koja je prva nagrada na lutriji, mnoge su to već učinile !!!


Ukratko, imaš još 20 dana da igraš i da daš sve od sebe i osvojiš puno nagrada!


31. januara se zatvaraju igre a 1. februara će se održat izvlačenje uz fantastičan događaj koji će tebe staviti na prvo mjesto.


Nemoj se dvoumiti za svoje zdravlje i uradi ono što je najbolje za tebe jer jedino od tebi ovisi.

 

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost