×
Novosti
TAJNA ZA USPJEH JE ZNATI UPRAVLJATI SA VREMENOM

Pomirimo se s tim, ti se ne krećeš jer nemaš vremena, zar ne?

Ali želimo ti postaviti pitanje: jesi li sigurna da dobro upravljaš i ulažeš u svoje vrijeme? 

Zar ti se često ne trči gore - dolje, a da na kraju dana ništa ne učiniš za sebe?

Žene koje pokušavaju držati pod koncem previše stvari, da bi na kraju pokušale izaći iz toga i prestale biti u gužvi na kraju potraže poznate prečice za bježanje... sve ovo ima samo posljedicu da dramatično pogoršava njihovu situaciju. 

"Ali u kojem smislu?" 

Jeste li ikada morale kupiti kreme misleći kako su čudesne da riješe onu mrlju koja vas toliko muči? 

Ili raditi drastične dijete poput posta kako biste se pokušali vratiti u formu, ili se osloniti na online programe treninga, aplikacije ili na one koji vam obećaju maksimalni rezultat uz najmanje napora? 

S jedinim rezultatom da uložiš puno novca, a da ništa ne dobiješ?


Ali normalno je da razumijem, kad si preplavljena poslom i događajima, čak i kad razmišljaš kako pronaći vrijeme za sebe, za svoje zdravlje, da se osjećaš dobro, samo dodaješ više stresa svom životu.

Dopusti mi da te malo posavjetujem: sve dok nastaviš se fokusirati na druge, dane ćeš provoditi pitajući se zašto ne živiš život kakav želiš. 

Rješenje nije još dodavanje stvari na popis, a za rješavanje problema moraš ići dublje. 

Veliko je pitanje: imaš li strategiju?

Drugi dan, razgovarale smo sa Šejlom, posebno akcenat smo stavile na to kako se ona može poboljšati.

Rekla je da želi poboljšati sebe, svoj život, osjećati se bolje, biti u boljoj formi, energičnija da bude, jer uvijek dolazi kući navečer s glavoboljom i to utječena cijelu porodicu jer je uvijek nervozna i nije baš aktivna, samo bi otišla spavati, ima utjecaja na njen posao jer to ne čini onako kako bi željela i na njen život dok Šejla živi u stanju stalnog nezadovoljstva. 

Rekla nam je da se želi poboljšati, ali to nije strategija, ali rekle smo joj da se ne muči: dobra je vijest da lako može prevladati. 

Šejla ima malo vremena i puno obaveza, radi puno radno vrijeme i mora voditi brigu o kćerkama, ima ih dvije, mora ih pripremiti za školu i pratiti ih u raznim aktivnostima, mora razmišljati o kući, ali i o starijoj majci.

I to sve sama i sve joj je to natovareno na leđa. Ali želi biti dobro. 

Ovdje imamo pravu strategiju za Šejlu, koja ima malo vremena, ne može imati previše vremenskih ograničenja, ali dugo nije trenirala, pa je treba pratiti.

Naša se strategija zove VITKA I ZATEGNUTA, to je format koji smo stvorile i koji će ti i za 30 minuta dva puta sedmično, bez vremenskih ograničenja, omogućit da se vratiš u formu. Trenerica ti je uvijek na raspolaganju i pomoći će ti da prevladaš lijenost i postaneš bolja. 

Ako želiš saznati je li možda to prava strategija i za tebe, piši nam direktno iz ovog posta, rado ćemo te upoznati, popit ćemo čaj i razgovarati o tome. 

KLIKNI OVDJE

Ne odlaži više jer dobrobit nema sezone i učinit će da se odmah osjećaš dobro i puna pozitivne energije.

Ako se odlučiš za male akcije i želiš savjete, strategije i prije svega da se ne osjećaš sama, pridruži nam se u našoj grupi ŽENA U FORMI na linku ispod i izaći ćemo zajedno iz ovog mračnog perioda, bolje!

                                           

Posveti sebi vrijeme koje si zaslužila i živi najbolju godinu ikada. 


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost