×
Novosti
KOLIKO PUTA SAMA SEBI IZGOVORIŠ OVU LAŽ?

"Dosta, odustajem, na kraju krajeva je i tako okej..."


Koliko ti se puta desilo da kažeš ovu kolosalnu laž, pogotovo nakon što si vidjela da jedan od tvojih najvažnijih ciljeva odmiče sve dalje i dalje?


Na poslu kao i u životu, kad god se predaješ, odustaneš ili se zadovoljiš 'tako-tako' rezultatom, ti si prva koja zatvori vrata svojoj potpunoj realizaciji... i vlastitoj sreći.


Biti svjesna za ovu stvar znači naučiti u potpunosti preuzeti odgovornost za ono što se u životu ne odvija onako kako želiš.


Ali ljepota je u tome što ti ta svijest daje moć da promijeniš stvari, to će jednom zauvijek ovisiti od tebe a ne od vanjskih događaja, od loše sreće, od 'sudbine'...

 od tebe i samo od tebe, i tvojoj sposobno stida izvodiš konkretne akcije, različite poteze i radnje koje će ti život odvesti konačno u drugom smjeru.


NAJBOLJI !!


Više nego što sada možeš zamisliti.

Ponekad nije nimalo lako, istina je... sazrijeti tu svijest i pretočiti je u akciju, zapravo je potreban trening.


Pa šta čekaš?


Počni od najjednostavnije stvari.


TRENIRAJ I PRIPREMI SE ŽIVJETI SVOJ ŽIVOT NA NAJBOLJI MOGUĆI NAČIN !!


Napravi prvi korak sada.


Ako želiš, možeš početi tako što ćeš staviti sebe kao prioritet i odlučiti da se pokreneš malo uz lagane vježbe koje traju 5 min. Možeš naći preko 100 u grupi Žena u Formi na linku ispod.


A onda, ako zaista želiš preokret u svom životu, piši nam iz ovog posta, biti ćemo sretne da te upoznamo, da te častimo čajem ili kafom, da pričamo o tebi i tvojim nelagodama i da zajedno započnemo poznati prvi korak.

Kreiraj svoju najbolju budućnost sada!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost