×
Novosti
HVALA I NEKA POBJEDE NAJISTRAJNIJE!

Tombola je gotova.....


Čestitamo svima koje su odlučile pokrenuti vlastiti wellness put i onima koje su odlučile nastaviti potvrđivati ​​svoje povjerenje u Lifestyle Clubu; uživo večeras s izvlačenjem otkrit ćemo 5   članica koje je poljubila Boginja s povezom na očima tkz. SREĆA.

 

Čini li ti se čudnim što se u Lifestyle Clubu osvaja dobrobit?


Nama ne toliko jer je dobrobit naša glavna usluga, to je naša misija.

 

Zar ne dolaziš tražiti informacije kako bi poboljšala kvalitetu svog života?

Znam da kad dođeš, u svakom slučaju imaš nešto za riješiti (nelagodu, bol i sl.), a znamo i da je to jako važno za tebe, za tvoje zdravlje i za tvoje psihofizičko blagostanje.


Ovdje cijenimo sve ovo, cijenimo tebe kao osobu. Volimo raditi svoj posao etično, transparentno i s najvećom predanošću.

 

Nemoj se iznenaditi ako tvoju istrajnost, predano st i trud uzvraćamo tako što ti poklanjamo dodatne dane da se osjećaš dobro i u formi jer zapamti da u Lifestyle clubu svakom tvojom akcijom odgovaramo sa većim prednostima isključivo  za tebe.

 

Da li voliš to?


Jesu li te ikada nagradili zato što dolaziš redovno?

Koliko mjesta ima da te znaju i zovu po imenu?

Je li neko ikada primijetio tvoje odsustvo i motivisao da se nastaviš i nadoknadiš propuštene termine?

 

Da ne govorim o Garancijama koje imaš na ono što kupuješ, što nijedan klub u Sarajevu ne pruža, ali to je već druga priča.


Zapamati: ako ne dolaziš, shvaćam to i učinit ćemo sve da te vratimo, ali sve što ti damo ovisi isključivo o tebi i o dobrom što želiš za sebe.

 

Želimo zato da  te poljubi Boginja s povezom na očima ... ☘️


Ups....ako si zaboravila izvlačenje će se održati večeras u 19:00h u našem klubu i live na našoj grupi ŽENA U FORMI na link ispod.



SRETNOOOO!!!

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost