×
Novosti
MORAŠ RAZMISLITI O TOME SADA!

Ako želiš poboljšati svoj izgled, ali ne samo svoju energiju, raspoloženje, dobro osjećanje, o tome moraš razmisliti sada. 


Ljeto je poznato kao vrijeme da se pomiriš sa svojim postupcima. 


Zaslužuješ živjeti mirno ljeto, osjećati se dobro, a ne živjeti ga s anksioznošću ili stresom iz straha da ćeš biti više otkrivena i u ljetnoj gardarobi će se sve vidjet svoje nelagode (veliko pitanje hoćeš li uspjet ikako ponovo ulaziti u nju ili ćeš morati kupiti sve novo) a da ne spominjemo kupaći kostim.


Međutim, osjećaj mirnoće i dobrobiti to ne pada sa neba, to se mora graditi, ovo ljeto ćeš biti rezultat niz akcije i postupaka koje si preuzela prije nekoliko mjeseci/godinu dana, a ne akcije posljednjih sedmica, last minute, gdje si sebe natjerala na stroge dijete, fizičke napore koje ti mogu samo nauditi ili "magične" pilule i shakova koje bi preuzela da što prije smršaš.


Mi ne želimo da smršaš mi želimo da budeš sretna, da se osjećaš dobro tako što ćeš ugraditi zdrave navike.


Sada je najbolje vrijeme za razmišljanje o tome, ljetni godišnji odmori su još daleko i imaš vremena razmisliti još malo o sebi i šta bi željela.


Ali sada će Ramazan?


Dobro taman da polako ugradiš uz našu pomoć dobre navike i naučiš kako uraditi kretanje u tim danima i da ne riskiraš da se tada još više udebljaš ili ne doživljaš kao žrtvovanje nego sa radošću kako bi trebalo da bude.


‼ Čak i ako misliš da nemaš vremena, ne znaš šta i kako, vjeruj mi da zajedno možemo.


Svaki dan pomažemo desecima žena da pronađu savršeno rješenje za njih i njihove nelagode, a zahvaljujući našim formatima i programima namjenjenim ženama poput tebe da žive punim plućima, sa višse energije i dobrim raspoloženjem.


Ne vjeruješ u to?


Ne vjeruj nama nego nakon što pročitaš preko stotinu recenzija i stvarne priče dođi i ti da probaš na sebi na svojoj koži jesmo li mi pravo mjesto za tebe ili ne, da li ti možemo nuditi rješenje za tvoje neagode da li ćemo uspjeti zajedno da ugradiš zdravu naviku da bi se osjećala dobro ne samo danas nego za cijeli život. 


Ukoliko zaista želiš i ti da nam se pridružiš i da konkretno učiniš prvi korak da brineš o sebi, da sebe voliš i da se napokon osjećaš dobro zakaži na linku ispod i rado ćemo se upoznati i pronaći adekvatno rješenje za tvoje potrebe.


Ako se odlučiš za male akcije i želiš savjete, strategije i prije svega da se ne osjećaš sama, pridruži nam se u našoj grupi ŽENA U FORMI na linku ispod izaći ćemo zajedno iz ovog mračnog perioda, bolje!



Voli se kako treba i na pravilan način.


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost