×
Novosti
KOLIKO DUGO SE ŽALIŠ? ŠTA ŽELIŠ RADITI?

➡Koliko se dugo žališ i šta radiš s tim bolovima u leđima koje imaš praktički svaki dan već neko vrijeme?

➡Koliko se dugo žališ i šta si poduzela po pitanju viška kilograma koje ne voliš i koje si dobila u posljednjih nekoliko godina?

➡Koliko dugo se žališ i šta si uradila s otežanim disanjem prilikom penjanja par stepenica pješice?

➡Koliko se dugo žališ i šta si poduzela da bi riješila dio stresa koji se gomila cijeli dan, svaki dan mjesecima?

➡Koliko dugo se žališ i šta si učinila da malo poboljšaš svoju agilnost otkad si primjetila da se mučiš čak kad  se sagneš da zavežeš cipele?


Kad bi se tvoje dijete požalilo da ne zna dovoljno dobro čitati, šta bi mu rekla? Vježbaj čitati više i vidjet ćeš da ćeš se poboljšati, zar ne?


Šta ako se požalio da ne može dobro pogoditi loptu  u odbojci?


Ista stvar, zar ne?


Ne zna svirati violinu kao njegovi drugovi? Isto,zar ne?


Ali bi li se tvoje dijete ikada požalilo na nešto što ni ne pokušava učiniti?


Razmisli o tome, to je ono što ti radiš.


Žališ se na situaciju koja je u tvojim rukama i koju svjesno odlučuješ da ne pokušavaš popraviti.


Dakle, ceste su DVIJE:


1. Prestani se žaliti


2. Pokušaj nešto učiniti


"U redu, ali ako se žalim danas, to je zato što sam možda u prošlosti pokušavala i nisam uspjela."


Znamo, znamo to, mnogo puta si se učlanila u teretanu i nisi uspjela, mnogo puta si zamolila prijateljicu da prošeta sa tobom, ali onda pokvari se vrijeme i pada kiša, bolesno dijete i šef koji te pita da ostaneš u kancelariji, i na kraju je sve više termina koje si preskočila nego bilo šta drugo i onda nemaš vremena, ne da ti se itd.


Ne možemo ništa učiniti u vezi želje, ako ti se ne sviđa vratimo se na tačku 


1. PRESTANI SE ŽALITI, ali ako ti se sviđa, ali imaš malo vremena, bojiš se da ne uspiješ, ne želiš ponovno uložiti novac i onda odustati, IMAMO RJEŠENJE ZA TEBE.


Znamo da ti je to jako važno, a tvoje zdravlje jest pravo važno, mora biti tako i nama je isto važno, jer je naš posao i prije svega naša misija, pomoći ženama da budu bolje, tako da svaki dan se potrudimo i  ulažemo u tebe, i u tvoju dobrobit.


Pripremamo nesto posebno za tebe za vrijeme RAMAZANA jer upravo sada je pravi momenat da počneš i narednih dana ćemo ti otkriti na šta stvarno mislimo.


Kontaktiraj nas, da vidiš možeš li to učiniti, hoćeš li se osjećati bolja nego danas, možeš li se prestati žaliti i poboljšati se.


"Ali nemam vremena i onda ne znam mogu li to učiniti, nisam bila u teretani od 1982. godine".


Ne brini, kreirale smo nekoliko format treninga i programe koje možeš koristiti u svakom trenutku, koji će ti omogućiti da se osjećaš bolje čak u samo 30 minuta dva puta sedmično, kroz jednostavne i efikasne pokrete, nemoj razmišljati o superteškim koreografijama 80-ih, nijedna nije takva.


Piši nam direktno odavde na messanger...


ili pošalji nam poruku na viber br. 060 3556160 i rado ćemo ti izaći u susret, saslušati tvoje potrebe i razgovarati s tobom o rješenju koje možemo imati za tebe, bez obaveza, ako želiš da probamo to možeš učiniti ODMAH!

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost